Translate

söndag 15 januari 2017

Söndagsväder

Så ska vädret vara en januarisöndag, kall krispig luft och solsken. Det fick absolut bli en promenad och idag blev det invallningen.



Jag hörde plötsligt ett starkt väsande ljud rakt ovanför mig. Jag höll på att snyta mig och hann inte riktigt med att fota. Det är så vackert när dom flyger sådär på rad, det gör mig glad på något sätt.





På hemvägen tittade jag in hos sonen för att se hur tillbyggnaden fortskrider.


Nu har han börjat med köket, det gamla rivs ut i etapper och nytt sättes upp. Det blir så fint, tänk att sitta där och se ut över trädgården, poolen, växthuset och de andra husen på tomten. Idag hade han tid att bjuda på kaffe så vi fick en liten pratstund också, roligt.


Och vad har jag gjort resten av dagen? Städat!!!! och scrappat lite.

4 kommentarer:

  1. Underbara bilder...ja idag har det varit fantastiskt och skönt med ljuset..:) Kram Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det får man vara glad för! Kram

      Radera
  2. Man riktigt känner krispigheten ända hit genom dina vackra foton!!! BLÅ himmel !!! Så roligt att det kommit så långt nu med utbyggnaden, ser ut att bli makalöst snyggt! Och du är duktig som fortsätter att städa på. Gott att du scrappar lite ibland ändå 💚 Ha nu en härlig dag! Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, härligt att vi kan se varandras landskap som är så olika! Nu är det scrappgrejornas tur att städas, alla julsaker bort osv. Ha en bra dag själv, kram

      Radera