Translate

söndag 23 oktober 2016

Söndagsbesök

Anledningen till baket idag var att jag skulle ha en kaka med mig in till barnbarnet Anna som bor med sin sambo Tim i Helsingborg. Jag och dotter Mia åkte dit och vi hade en jättetrevlig eftermiddag hos henne.



En kombinerad inflyttningspresent och barnpresent till dom. Anna ska ha barn i februari och det blir en liten pojke som ska heta Mathèo. Det blir mitt fjärde barnbarnsbarn, det är så roligt.


Jag måste ju ha lite magbilder för hans framtida scrapalbum.


I den lilla familjen finns idag två hundar, dom är så fina båda två.

Harald har gjort vår middag nu i två dagar och vi äter sådant vi längtat efter så inget nytt alltså.


Inte mycket är så gott som en potatisgratäng med vitlök. Jag har ingen ugn i husbilen så det blir inget sådant då. Det tar vi igen!

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja verkligen, trevligt också att du har skaffat egen bil! Kram

      Radera
  2. Vilken mysig utflykt! Vi skall få vårt andra barnbarn i maj, men barnbarnsbarn låter ju helt fantastiskt! Vill du göra gratäng i husbilen så köp dig en Omnia, funkar hur bra som helst (ser ut som en sockerkakaform). Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grattis till det andra barnbarnet, det är roligt när familjen växer. Jag fattar inte själv att jag har barnbarnsbarn, men jag var en ung mamma. Jag har en sådan, hade det också i våra båtar. I bilen har jag bara använt den en gång än så länge, det funkar, men blir inte lika gott till vissa saker när det ska vara den där gratinerade ytan. Kram

      Radera