Translate

fredag 19 augusti 2016

Torsdag

Igår blev det handling istället för motion. Inte helt utan motion för när jag handlar blir det ICA och då är det en bit att cykla iallafall. Med cykeln fullpackad med varor får jag också anstränga mig lite mer. Jag gillar ICAs varor så det är nog den största anledning också tycker jag om själva butiken. Annars är det mest Harald som handlar.
Hemkommen hjälptes vi åt med matlagning, Harald gjorde Falukorv i ugn som jag lagt ut tidigare och jag gjorde crepes med champinjonstuvning (som jag glömde fota).


Gott med pressad potatis och helst en sallad, men det blev det inte igår.


Barnbarnet Anna kom på lunch och det var som vanligt så roligt. Det var ett tag sedan vi träffades nu, tiden bara försvinner. Men är alla barnbarnen bara lyckliga med sina liv så är jag det också.


Vi fick en glad nyhet också, mitt fjärde barnbarnsbarn är på väg! Åh, vad det är roligt när familjen växer och hon och hennes sambo Tim är lyckliga, stort grattis!


Anna och Harald är bra på att "slänga käft" och det blir många skratt.

4 kommentarer:

  1. Klart du cyklar även med en massa matkassar 😃 Härliga du!! Tur jag kan skylla på att det är väl långt att cykla dryga 3km så jag kan ta bilen 😉 Hihi!! Åh!! Vilken glad nyhet med ännu en bäbis påväg i familjen, underbart❤️ God mat också som alltid 😃 Trevlig fredag på dig käraste du! KRAAAM 💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja du har ju inte hela dagen på dig precis! Kram

      Radera
  2. Åh så roligt..ge Anna en kram från mig och önska lycka till...Min favoritkund :) :) Gunnel

    SvaraRadera