Translate

torsdag 11 augusti 2016

Torsdag

En torsdag kan gå väldigt fort och jag har knappt varit ute så något fotograferande har det inte blivit trots att jag fått några bra tips. Dom får jag återkomma till senare. Vi fick besök av goda vänner idag, Micke och Ann-Marie kom upp från Limhamn och det är så roligt att träffas. De är hemma över sommaren och jobbar medan deras segelbåt ligger på Curacao i Karibien. De gick iväg på sin första jordenruntsegling före oss och vi fick glädjen att segla med dom en vecka på Kanarieöarna och sedan i två veckor i San Blas i Panama. Oförglömliga minnen som vi har gemensamt, men även att vi samtidigt bodde i våra båtar i Helsingborg under flera år.


Först en koll i Bosse och sedan långlunchfika med mycket prat.


Sonen Joel skulle komma för att titta på en sak vi vill ha hjälp med i Bosse. 


En avställningshylla som går att fälla upp vid köksplatsen, får bara kolla lite var man kan få tag i körsbärsträ eller liknande. Joel och Wille fick middag hos oss, vi får liksom muta med något. Petra och Ebba har åkt till Turkiet och Amanda är hos sin pojkvän.


Det fick bli köttbullar som alltid går hem, serverade med potatis, sås, lingon och sallad.

2 kommentarer:

  1. Roligt att få träffa goda vänner!!! Kan ni inte bara betsa i samma ton på annat träslag om det är svårt att hitta körsbärsträ? 😃 Lite för fuskigt kanske? 😃 Dom köttbullarna skulle jag också gärna smaka 💚 Ha en skön fredag! Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja härligt är det med familj och vänner. Jag har frågat Joel om det, men har inte fått svar än, får se vad han hittar på. Kram!

      Radera