Translate

måndag 22 augusti 2016

Ett kort

Idag har jag dubbelarbetat, om pensionären ska ha semester så måste hon sköta sina uppdrag och göra sig förtjänt av den. Nu är iallafall Bosse halvpackad och bara det sista ska på plast imorgon bitti, vilket inte är så lite. Får bli tidig morgon eftersom jag har en tid att passa i Helsingborg.
Några kort som jag gjort tidigare blir det idag.


En dubbeltag att använda till någon födelsedagsgris med möjlighet att skriva på den turkosblå biten.



Detta kortet är till barnbarnsbarnet Evy som fyller 1 år i september, ett dubbelkort i vit CS (det svartvita är bara ett bakgrundspapper), cirkeln bakom fotot har jag färgat själv, det andra är från Studio Callico, en stor träsiffra och lite annat.

Nu blir det inte något scrappat på ett tag utan nu blir det färder med Bosse. Först styr vi söderut i Skåne innan vi vänder och fortsätter norrut så långt och så länge som vi tycker det är roligt. Kul om ni hänger med!

3 kommentarer:

  1. Underbara GLADA och läckra kort💚 Lyckliga födelsedagsbarn som får dom sen 😃 Klart vi hänger med er på Bossetouren!! Iallafall hänger jag med med spänd förväntan, även om jag kommer att sakna dina scrapalster massor!! Lycka till nu imorrn!!! Tänker på dig!! KRAAAAM 💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, du gör mig alltid så glad och tack för att du alltid hänger på med dina härliga kommentarer! Ha en bra dag, det var väl idag ni skulle åka till Umeå? Hoppas det går bra! Kram

      Radera
    2. Tack💚 Vi åker på torsdag😃 KRAAM

      Radera