Translate

onsdag 31 augusti 2016

Borlänge

Igårmorse blev vi bjudna på frukost i Ankis och Dags härliga kök och njöt av utsikten över Hjälmaren i solsken. Vi fick duscha i deras spa, inget otrevligt duschrum här inte och vad skönt det är. Dessutom fick jag snylta på deras wifi och kunde göra en lite snabbare uppdatering av bloggen. Det blev nästan lunchtid innan vi kom iväg och körde norrut mot Dalarna. 




Vi stannade så småningom och tog en lunchfika på en rastplats med fin utsikt. Vi får se många rastplatser haha! 


Vi stannade på Biltemaparkeringen i Borlänge där det också finns ställplatser, gratis service till kunderna kan jag tro. Vi var ganska trötta och bestämde oss för en liten pausdag på upplevelser. Vi passade på att handla lite på Biltema, bl a en värmefläkt som vi kan använda när vi har el. Vi har nämligen kommit på att värmaren i bilen bara går på gas. Som sagt, vi lär oss efterhand.  Jag fick vara med om ett riktigt drama medan Harald var inne i butiken. Vi hade sett några lite mystiska killar cykla här lite fram och tillbaka och nu plötsligt kom en cyklande och en springande med någon slags stora varor från butiken. Efter sprang en man från Biltema i full fart. Plötsligt föll mannen som en fura precis framför vår bil och på det sättet kom killarna undan. Allt gick så fort och efteråt blev jag så irriterad på mig själv, jag skulle snabbt hoppat ut och kunnat mota dom, men jag hann liksom inte riktigt med i tanken. Synd, det hade varit kul.

Till middag åt vi medhavda färdiga köttbullar som vi haft i frysfacket. Frysfacket fungerar bra så vi vågar nu köpa frysvaror, jättebra. Maten ser ju inte särskilt god ut, fryst och uppvärmt blir ju lite grötigt, men det var gott. Undrar ni vad det vita är, så är det mozzarellaost, den hade gått ut i datum så vi fick äta den, vi tog den egentligen till lite förrätt med de färska ärtorna.


Idag är vi redo för nya äventyr!

4 kommentarer:

  1. OJ OJ!!! Tack och lov att du inte hann stoppa dom där tjuvarna!!! Jag håller med om att det vore skoj men det har kunnat bli farligt också <3 Härligt att ni kommit så långt!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja men dom såg inte så farliga ut, pojkspolingar...... Vi närmar oss Anna..... Kram

      Radera
  2. Kul!! Herregud, du är galen💛💛

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltså Mia, du känner ju din mamma..... Kram

      Radera