Translate

tisdag 12 juli 2016

Scrap The Girls

Hos mig fortsätter scrappandet trots sommar, har väl aldrig hänt förut. Idag är det en layout till Scrap The Girls och deras juliutmaning som är en skiss.



Jag har använt vit CS med mist och stämpelroller. Mönsterpapper från Studio Callico också lite olika dekorationer. Foto på dotter Mia med hennes barnbarn (mina barnbarnsbarn) Alva och Alice.

12 kommentarer:

  1. Ja det är så härligt att du är med på scrapbanan trots att det är sommar!! Jag GILLAR det skarpt<3 Och du bjuder på den ena härliga layouten efter den andra, mums. ett ljuvligt fotot på Mia och tjejerna. Härliga lager på lager och mysigt med dom doiliesarna. Har inte scrappat på två dagar och hinner nog inte idag heller... Igår bakade jag faktiskt bullar och en kärleksmumskaka i långpannan! DET är kors i taket!! Men jag tänkte överraska mig själv med kanelbullar på min 42års dag på fredag, haha!! Ha en härlig dag!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för att du alltid hejar på! Härligt att du tar dig tid att baka, inte dumt att överraska sig själv. Jag har fått för mig att du fyller den 14, men fel alltså! Hoppas det blir bra och gott! Kram

      Radera
  2. So Cute!! Thanks for joining us at STG!

    SvaraRadera
  3. Great use of this months sketch chaalenge. Beautiful. Thanks for playing along at Scrap The Girls! x Amanda

    SvaraRadera
  4. Fabulous page, lovely colours..thanks for joining us at scrap the girls..xx

    SvaraRadera
  5. This is a great page and interpretation of the sketch. Thanks for playing along with STG

    SvaraRadera
  6. Wow, That's a cute layout i really love the little koala and your girly layout! Thanks to playing with us at Scrap the girls!

    SvaraRadera
  7. Awhhh love this!!! Thanks for playing along with STG xxx

    SvaraRadera
  8. so gorgeous, thanks for joining us at STG ♥

    SvaraRadera