Translate

lördag 23 juli 2016

Kungshamn/Smögen

Efter fredagsfrukosten gav vi oss iväg igen med förhoppningen att hitta en bättre plats. Vi stannade i Skärhamn och handlade mer mat. Vi tänkte camping eftersom vi vill att Ebba och Wille ska ha lite kul. Vi hade tittat ut en camping, men när vi kom dit var det stängt, alla andra vi såg var fulla och vi började tappa sugen lite. Men, så stannade vi vid en fullbokad camping strax norr om Kungshamn/Smögen och jag sprang in för att fråga. Ja, men då hade han en plats för oss, inte världens bästa men ändå en plats och med el. Vi fick köpa ett campingkort á 150 kr som man måste ha!!!! Hade någon sagt det till oss för några år sedan så hade vi skrattat. Vi etablerade oss och gick sedan till badet, en kort promenad. Där låg vi och badade från klipporna precis vid farleden och hade det jättehärligt. Det är så roligt att ha med två av våra barnbarn och det fungerar bra i den lilla bilen. En god middag och sedan bad igen och lite senare gick Ebba och jag upp och kollade solnedgången. 



Första badet för Harald och det blev många bara han börjat.





Lite lunch på klipporna.




God middag, grillad kyckling med potatis, creme fraichesås och sallad. Det funkar att göra mat till fyra i bilen, nöjd är jag.


Spel på gräset utanför Bosse.



Kvällsbad.







Vi stannade kvar en natt till på campingen och hade en slö och skön morgon. Ebba och Wille gick för att fiska och jag gjorde ett försök med att uppdatera bloggen. 


Morgonmys med TV och spel.


Wille tyckte det var mysigt att vara kvar själv i husbilen medan vi andra gick för att bada. Det är lite molnigt väder här idag, men varmt.



Harald kollar båtarna i farleden ner mot Kungshamn utan att vara ett uns avundsjuk.


På eftermiddagen åkte vi bussen till Smögen. Vi tyckte det var roligt att visa Ebba och Wille detta ställe. Sedan vi var där sist har båtarna blivit ännu större, motorbåtarna fler och festandet värre. Vi shoppade lite och åt dagens middag där på en restaurang. Vi var glada och nöjda med att komma tillbaka till Bosse.


Det är många fina hus i Smögen.



En annan Bosse.



Ebba och jag var flitigast i butikerna medan Harald och Wille kollade båtarna.




Som man ska i Smögen, Räkfrossa eller Fish and chips. Harald åt hamburgare.



Bussen hem med små säten haha!

Ikväll är det lite regn och mygginvasion, jag är hysterisk. Myggnätet för skylighten i min och Haralds bädd har en liten glipa och där ramlade myggen in. Jag måste köpa myggspray att spruta med, blev redan myggbiten igårkväll.

2 kommentarer:

  1. Det ser verkligen härligt ut!

    SvaraRadera
  2. Åhhh!!!! Det ser helt underbart ut Christel!!!! Känns gott att se att ni har det bra❤️ Ha det gott!!!! Kram Anna ❤️

    SvaraRadera