Translate

söndag 3 juli 2016

Energi

Min vanliga energi börjar så sakteliga återvända känns det som. Att veta hur allt kommer att bli gör att det känns bättre och ju mer jag tänker på husbilen desto roligare och mer spännande känns det. Allt kommer att bli väldigt mycket enklare. Harald är lättad och det märks också på hans sinnesstämning.

En riktig storstädning idag som var enormt välbehövlig, jag har liksom inte riktigt orkat att hålla undan allt. Nu känns det så roligt och ikväll njuter jag av allt som är iordning. Vi pausade i eftermiddag med att gå på Allsång.


Höganäs fyller ju 80 år och 4 allsångseftermiddagar ingår i detta firande. Det var meningen att det ska vara utomhus i Siöcronaparken, men detta skitväder som vi har gjorde att allt flyttades inomhus i Tivolihuset.


Eva Almér håller i allsången och för oss var hon en väldigt positiv överraskning. Sjöng fantastiskt bra och skötte det så trevligt.


Gäster fanns också, bl a vårt kommunalråd som gärna sjunger. 


Svenska teatern - Stockholm var på plats och spelade upp lite från Tjeckovs Körsbärsträdgården som spelas i sommar på Arilds Vingård. Trevligt inslag och vi hoppades på att vinna två biljetter som lottades ut, men fick tji.


Vi sjöng och sjöng, många bra låtar och det var en bra blandning. Vad det är roligt!

2 kommentarer:

  1. Härligt att du känner att all energi kommer tillbaka😃 Det är ju skönt när frågetecken rätar ut sig!! Så roligt att ha nya äventyr på gång💚 Vad kul att ni har allsång , härligt att sjunga 😃 kram på dig

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det härligt att sjunga, jag är inte så bra på det, men tycker det är så roligt och sjunger gärna ändå! Kram

      Radera