Translate

måndag 4 juli 2016

Barnpassning

Jag hjälpte Jonathan och Hanna idag med tvillingarna, det är alltid så roligt. Föräldrarna byter vindskivorna på sitt hus och det är inte lätt att stå på stege när Alva och Alice pockar på uppmärksamhet. När jag kom dit hade dom precis vaknat så efter frukosten var det lite mys i soffan.



Duktiga är dom som fixar detta själva.

Jag gick med töserna till den nya lekplatsen och vi hade roligt i labyrinten.



Ända tills att Alice sprang rakt in i brädorna i full fart och fick en jättebula i pannan och blev såklart jätteledsen. Jag blev lite bekymrad för den blev större och större, men hon var inte annars påverkad.


Alice ville gå till utkikstornet men det ville inte Alva. Det är som Hanna säger, man blir en fullfjädrad förhandlare. Jag gav nästan upp och sedan började jag gå med Alice så sakteliga och då kom Alva efter.



Båda var nöjda och glada igen när vi kommit dit efter att ha räknat alla stegen.


Vi fortsatte till deras andra lekplats där vi hade sandlek.






Tillbaka hem för att göra lunch och töserna plockade salladen i deras odlingslådor, vilken lycka att kunna göra det. Vi lagade ost- och skinkpaj tillsammans. Jag med hjärtat i halsgropen eftersom båda skulle vispa och vara med. Det gick bra men jag glömde fotografera haha.


Jag delade sedan tiden mellan tvättstugan och att fortsätta packa ur båten. Det tar aldrig slut! Hur fasen hann jag jobba? Det undrar jag verkligen.

5 kommentarer:

  1. Vilken härlig lekpark ni var till!!! Och du är så duktig med tjejerna !! Snaaart har du packat ur klart och kan njuta i er nya fina husbil😃💚 KRAAM

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Anna, ibland känner jag mig allt annat än duktig, bulan tex, men jag är så tacksam över att få möjligheten och att ha närheten till familjen. Jag ser verkligen fram emot att köra premiärturen, spännande, har ju ingen aning om hur det ska kännas! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är så bra med dom!!! Bulor och skrubbsår hör till när småbarn får leka och upptäcka 💚

      Radera
  3. Hej! Ja man kan ju inte alltid ha isbitar fickorna, bara plåster! Bulor i pannan blir det ganska lätt. Men hur har ni lyckats få så mycket i båten redan? Tack för alla fina foton! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det undrar jag också, packad för sommarsegling och för att jag är en ekorre, vi kan ju svälta eller något haha! Tänk en husbil kan man stanna varsomhelst och handla! Kram

      Radera