Translate

fredag 10 juni 2016

Student

Idag är det studentdag här i vår del av Sveriges långa land och Grattis till alla dom. Vi har inga studenter som vi ska gå på uppvaktning till, men jag har gjort ett kort till barnbarnet Amandas pojkvän Alex. Han tar studenten från Särgymnasiet i Ängelholm, samma skola som Amanda går på och vi önskar honom lycka till!



Insidan uppvikt.

Igår var jag och köpte garn till tröjor att sticka. Så glad att jag hittade något att känna mig nöjd med. Jag behöver något att göra under våra sommarseglingar. 


Idag packade jag upp och skulle förbereda och då upptäckte jag att det var mönster för rundstickor. Jag är oförmögen att sticka med rundsticka, jag har ett sticksätt då jag behöver stöd för en sticka. Djupa suckar......... och inte bästa humöret efter att ha vaknat halv fyra och varit uppe sedan halv fem.

2 kommentarer:

  1. Vilket perfekt student kort!! Så läckert och så snygga passande papper!! Vilken otur med mönstret då!! Kan man inte använda vanliga stickor ändå? Min mamma stickar helst med rundsticka vet jag och brukar använda det även om det är ett mönster till vanliga stickor..Men det kanske inte funkar vise versa? Jag stickar så lite själv så jag kan inte hur sånt funka :) Hoppas det löser sig. Här är det kallt , regnigt och mulet. Blåser iallafall inte så mycket som det gjort både igår och i onsdags då Martha hade sin student. Solen sken då iallafall :) Har ni full sommar än ? Hoppas det löser sig med stickningen.. KRAAAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna! Jag var i garnbutiken idag och hon sa att det gick med vanliga stickor och sade till mig hur jag skulle göra så nu ska jag försöka med det. Det är sämre väder här också nu, men ändå helt ok. Det blåser lite väl mycket bara, det är trist. Kanske våra studenter här hade det lite bättre än hos er. Hoppas iallafall att ni är nöjda med eran dag! Kram

      Radera