Translate

torsdag 12 maj 2016

Turtant

Igår när jag handlade hos Maria Grant hade hon en kunddag med en massa roligheter. När jag handlat fick jag lägga mitt kvitto i en stor skål tillsammans med alla andras som handlade denna dag. Imorse ringde hon och berättade att jag vunnit! En vinnare dragen och det blev jag som nu får handla igen för samma summa som igår! Idag fotade jag flaskan jag köpte, den ska med olja i liksom rena rummet och tillföra en god doft som är helt naturlig, inget kemiskt alls.


Denna lilla fina som passar så bra ihop med min lilla samling på vår skänk.


Oljan fick jag av min syster i födelsedagspresent. Hon har precis kommit hem från en resa till Italien och var inte med på mitt kalas. 
Tur har jag just nu, vann också hos CiliinPapers. Jag skulle kanske köpa några lotter?

Jag städade idag hos KDFF, det tog lite längre tid än vanligt eftersom jag fick åka och handla städmaterial. Stressad som sjutton känner jag mig, det är en massa kvar att göra på båten, men antagligen är det vädret, det är ju sommardagar och måste utnyttjas!


På vägen hem stannade jag till i Lerbergsskogen och liljekonvaljerna, nu har dom börjat blomma! En liten bukett med hem som står här och doftar nu!


Jag städade upp lite i båten och nu är det klart så långt att köra ner alla grejer så vi kan börja segla. 
Fotoklubben var kallad till ett möte med kommunen ang kulturbidraget som vi söker och vi fick information om vad som förväntas och fick också en del bra tips. Det är är så roligt att det finns intresse för föreningen. Vi var tre som var där och sedan var det medlemsmöte med lite olika på programmet. Redovisning på temat Läckerbitar och jag fick ingen placering, det ser ganska mörkt ut just nu på den fronten.


Vi ska ha en utställning i höst i samband med Höganäs 80-årsjubileum och vi väljer ut gamla bilder som vi ska tolka med en ny bild. En jätterolig utmaning.


Trevligt möte som alltid.


För några dagar sedan gjorde jag en layout till Scrap Our Stash, den fick jag verkligen "krysta" fram.  Deras bokomslag denna månaden är fin, men så är det med tillägg blommor. Det är alltid svårt för mig. 



Jag använde blommiga papper från BoBunny, hjärtan av olika slag och lite annat. Fotot som är taget i april känns redan avlägset eftersom vi redan har sommar, men då fanns bara förhoppningarna och mina barnbarnsbarn Alva och Alice äter glass i solen.

Annars kämpar jag på med min ögoninflammation eller om det är allergi, jag vet faktiskt inte riktigt. Herpesutslagen gör också ont annars är jag glad och tacksam haha! Harald som fått sina hörapparater idag säger att jag pratar högt! 

11 kommentarer:

  1. Åhh!! Nu har turtanten härlig doft ftån både liljekonvalj och doftkrus :) Vackert! Sommar friskt och vackert lyckades du minsann krysta fram också. Pappret passar ju perfekt med tjejernas jackor! Den stora pilen är så läcker och så passar ju glassen perfekt. Well done!! Ha en härlig pingsthelg nu!! Kram Anna ♡

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, jag vet själv inte riktigt vad jag tycker om den, det blir lite för mycket. Just nu vet jag inte riktigt vad jag håller på med. Kram

      Radera
    2. Det betyder bara att du är ute på okänd mark och sonderar, ständig utveckling och du gör det så bra! Go girl 💚

      Radera
  2. What a cute photo and love your take on the challenge at Scrap Our Stash, the colors are perfect!

    sharla~ May guest DT at Scrap Our Stash

    SvaraRadera
  3. Vilken tur jag har som får lotten att kommentera dina bidrag lite då och då. Grattis till alla dina vinster. Flaskan var ju bedårande söt.
    Härligt somrig layout du har gjort. Många söta detaljer! Tack för att du delar med dig till oss på Scrap Our Stash! Åsa xx

    SvaraRadera
  4. Super Sweet Photo and Layout! Thanks for joining us at SOS!

    SvaraRadera
  5. Great page! Thank you for playing along with us at Scrap Our Stash! X

    SvaraRadera
  6. Great page! Thank you for playing along with us at Scrap Our Stash! X

    SvaraRadera
  7. Great layout!! Love the purple included!! Thanks for playing with us at SOS

    SvaraRadera
  8. Beautiful take on the book cover challenge. Thank you for joining us at Scrap Our Stash.

    SvaraRadera
  9. Lovely page! Thank you for linking up with Scrap Our Stash!

    SvaraRadera