Translate

tisdag 17 maj 2016

Äckligt

Äcklig är min näsa, känns som det blir värre och värre för varje timme, det vätskar sig och snart kommer ruvorna. Näsan är värst även om jag har flera fläckar i ansiktet.  Såhär lite efteråt kanske jag skulle frågat om jag verkligen behövde göra detta, men å andra sidan är det lika bra att få det gjort, förhoppningsvis blir det jättebra. Jag tycker själv det ser värre ut i verkligheten än på bilderna. Min redan stora näsa känns ännu större haha!



Jag gick iallafall en promenad imorse, hade tänkt mig inmalningen, men det blåste och vinden gjorde jätteont i ansiktet så jag gick en kortare promenad och inte längs med havet.


Stegarna är på plats nu, men inga människor. Det är kallt och rått.


Växtligheten är desto finare nu, helt underbart grönt överallt.


Vilken vacker enkel vit blomma.


Jag klippte syrener och tog med hem, så vackert och luktar så gott.


Sommaräng, finns det något ljuvligare?





Sedan höll jag mig inomhus resten av dagen. Fixade med en massa eftersatta saker och förberedde kvällens middag. Syster Anita kom och åt med oss.


Jag gjorde en jättegod middag om jag får säga det själv. Den måste ni bara göra, förhoppningsvis har vi samma smak haha. Kycklingpasta med brynt smör och grapefrukt.


Till efterrätt Glass med rabarberkompott och kaksmulor, även det jättegott. I receptet är det hemgjord glass men jag serverade Lidls vaniljglass som är så god.


Storasyster Anita

Tisdag är det idag och en ny skiss hos Veckans Skiss.


En rolig skiss som ger många möjligheter att tolka.


Jag gjorde en färgstark layout dit med färger från barnbarnsbarnet Evys leksak. Jag målade med acrylfärg och stansade ut vita pappersremsor som jag satte ovanpå. Mönsterpapper från American Craft.

2 kommentarer:

  1. Hua!! Det ser ut att göra ONT!! Men jag tror det var bra att ta dom nu direkt! Så är dom läkta tills sommaren kommer tillbaka :) Ännu en så glad layout!! Så häftigt med dom hålade remsorna med olika färger under. Kul idé! Och hon är ju så söt lilla Evy! Ha nu en bra dag trots näsan och ögon osv. KRAM♡

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja fy vad trist detta är, men förhoppningsvis så blir det bra. Tack, ibland är det kul att försöka sig på något nytt. Kram

      Radera