Translate

söndag 1 maj 2016

1 maj

Jaa, ny månad, men just 1 maj är sig inte lik. Det är inte bara för att Harald inte är hemma, men jag vaknade inte till 1 maj reveljen med Höganäs Musikkårs konsert på Kyrkplatsen. Nähä, nerlagd är den och Socialdemokraterna åker in till Helsingborg och demonstrerar där så inget tåg heller. Det känns liksom lite sorgligt, en tidsepok är slut. På eftermiddagen efter en lång promenad satt jag i solen på balkongen och hörde plötsligt någon sjunga We shall overcome......  Det var Vänsterpartiet som demonstrerade, nästan lite dråpligt och även det lite ledsamt.


Ja, jag skrev sol, den har lyst idag och det har varit jätteskönt väder. Jag gick en lång promenad med dotter Mia, då blir det inte mycket fotat, mest pratat.



Vi gick vidare till Outletsområdet där jag skulle titta på ett par Sneekers. Alltså Ecco har ändrat sina skor, plötsligt var alla för smala för mina fötter, så irriterande och jösses vad jag gnällde. Jag hittade ett par i den andra skobutiken och då var just den skon helt slut i min storlek.


En sväng inom Saluhallen också!


Efter att ha somnat på balkongen och vaknat igen cyklade jag ut för att handla. Ibland kan jag bli sådär jättesugen på särskilda saker som jag inte äter så ofta. Idag fick jag i huvudet Skånepepparkakor! Så gott med bara smör på. Men, det konstiga är att de blir mindre och mindre i storlek för varje gång jag köper dessa.



Harald och Ola gick ut i Nordsjön igår och för en stund sedan fick jag ett sms att de nästan var framme i Cuxhaven. De hade haft kallt, men det gick bra, dom sover nog gott inatt efter 1,5 dygns segling.

Ikväll gjorde jag stekt Halluomi på en salladsbädd till middag. Det är så gott och enkelt och passar mig utmärkt. 


Ikväll är cybercropen hos Engströms slut, men jag har några layouter att visa framöver. Nu är det ju ny månad och det är alltid spännande att kolla alla nya utmaningar. Layouten idag skulle vara EGO, alltså bara foto på sig själv.


Den här var rolig att göra och lite annorlunda mot vad jag brukar. Så jag är nöjd idag också! Vit CS med akvarellfärg och stämplade löv och cyklar. 

4 kommentarer:

  1. Gnällde ... det var bara förnamnet ... haha, nu vet jag hur det kommer att bli😱, men jag älskar dig ändå💛

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, du är väl medveten om att döttrarna blir som sina mammor! Kram

      Radera
  2. Gnäll på du!! Allt ditt positiva väger över med råge!!! Och Mia kan ju vara lycklig att ärva en sådan hurtig mor:) Ja sådana pepparkakor är så goda. Jag bakade sådana själv när jag var i tonåren :) gott!!! Kanske får kolla om dom är mjölkfria... Alltså här snackar vi cirklar :) den är så tok läcker den här layouten helt enkelt! Och det är så fina papper och dekos!! Den vinner om jag får tippa !! Nu ska jag genast kika in på ditt senaste inlägg! Ses snart igen :) kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag tänkte just det, jag får baka istället, har gjort det förr, men inte så ofta. Tack, ja gillar den själv, just nu är jag lite trött på att jag alltid gör samma, försöker förnya lite och våga ta till dom stämplarna och sprida ut lite. Kram

      Radera