Translate

lördag 30 april 2016

Valborg

Valborgsmässoafton och jag har bestämt mig för att strunta i det, jag sitter hemma i TV-soffan istället. Det är inte roligt utan Harald och dessutom är det jättekallt ute. Min rygg är lite bättre, fast det är ju ingen god idé att sitta precis. Den mår bäst av att gå och stå och jag tog iallafall en promenad mitt på dagen.


Arbetet med badstranden pågår och ny fin sand är levererad.




En äldre segelskuta är på väg in i hamnen eller om det är från.


Det finns gullvivor på ängen ovanför stranden.




Även små söta violer.


Jag gick till Lerberget och fick iallafall se rishögen som ska tändas ikväll och det får den göras utan min närvaro.




Det är ganska fullt på campingen, men alla människor satt instängda i husvagnarna.


I eftermiddag kom kusin Gun och vi tog en fika och fick en pratstund, roligt! 

Jag hade sms kontakt med Harald imorse och de tänkte gå ut i Nordsjön idag vid Terchelling. Vädret inte det bästa precis och gick det inte att komma ut fick dom vända skrev han. Jag undrar hur det går, om det gick bra så seglar dom nog på till Brunsbuttel och då här jag inget förrän imorgon.

Jag har fortsatt scrappa till Engströms cypercrop. Det är en sluten grupp på Facebook där alla lägger in sina tolkningar, jätteroligt att se. Jag kom in lite sent, den hade redan pågått en vecka och är slut imorgon, men en del hinner jag med. Igår gjorde jag denna layouten till en utmaning att använda stenciler.


Ett bakgrundspapper och mönsterpapper från Bella samt vit CS där jag använt 3 olika stenciler. Jag har sytt med maskin och några dekorationer och några flairs. Foto på barnbarnet Ebba när hon var liten. Den här layouten var rolig att göra och jag är, läs och häpna, nöjd med den!



2 kommentarer:

  1. Lika så bra att mysa inomhus när vädret är så här tjurigt. Hoppas dom kommer en bit närmare målet nu då Harald och Ola så du får hem honom igen. Trevligt att du fick lite fika sällskap av Gun! Synd att du är så långt borta annars hade du ju kunnat komma och fika med oss igår :) En sån glad layout du gjort med söta Ebba. Jag gillar dina stencil spår massor, särskilt den svarta. Läckra papper i härliga färger och det är ju mysigt med banners. Vad häftigt att montera det på det där zebra randiga pappret. Och symaskinen, härligt. Sen dina flairs ♡ mmm! Ja allt!! :) Ha en skön söndag nu min vän :) Kram ♡

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag tyckte själv att den blev fräsch i färgerna och svart till det blir bra. Ja du, tänk vad roligt det hade varit att dyka upp på en fika! Men, jag är glad för denna kontakten också! Kram

      Radera