Translate

torsdag 14 april 2016

Stockholm

Vi gav oss iväg imorse, hämtade min syster Anita som skulle följa med, en kvarglömd kofta från gårdagen hos Ame också var det full fart norrut. Det var inte så mycket trafik och Harald kör så lugnt och bra. Vi stannade på ungefär halva vägen vid Brahehus och åt vår medhavda fika i en skönt och soligt väder.





Färden gick vidare och vid Norrtull släppte vi av Anita och fortsatte mot Roslagstull och till Österskär där Haralds bror Arne och hans fru Lilian bor. Arne har från och till varit sjuk sedan vi träffades sist i somras och kom nu hem från sjukhuset idag bara några timmar innan vi kom. Det var så roligt att träffas igen, en kopp kaffe, prat och lite uppackning innan vi åt en god middag tillsammans.



En jättegod kycklingrätt, potatisgratäng och sallad.




Färsk frukt och grädde till efterrätt. Efter allt det goda tog vi en kvällspromenad med deras hund Dixie. Det är kallt i Stockholm, vi har åkt från våren.




Nya äventyr imorgon!

2 kommentarer:

  1. Wow!!!! Vilken FIKA!!! Så vill jag också ha men det slutar med att vi stannar på MC eller någon mack :-) haha!! Inspiration och orken att fixa något gott och hyfsat enkelt att ta med tryter oftast... Roligt att Anita följde med en bit också. Och gid mat med trevligt sällskap sedan, vilken tur att jag drog iväg dig på detta :-) Ja tur för er att ni inte skulle ända hit till oss, det kom snö igår kväll/natt så det är ett tunnt snötäcke 2-3 cm. Ni får åka hemåt och värma er sen igen :-) Ha nu en riktigt härlig dag! Ses imorgon. Kram Anna ♡

    SvaraRadera
  2. Säger som Anna vilken Frukostfika och att sitta ute och äta är njutfullt och vädret hade ni på er sida. Kul när ni sedan kör hemåt att möta våren igen som ni körde ifrån. Just nu regnar det här med vi har ju lite varmare. Hoppas på er bra helg för er och kör sedan försiktigt hem. Kramar till er båda.

    SvaraRadera