Translate

onsdag 13 april 2016

Onsdag

Sovrummet stod stilla imorse, så skönt och det har varit helt lugnt hela dagen. Jag hade jobb idag igen och inte så mycket pensionärsfotograferande. Lite blev det ändå när jag cyklade ut till Lerberget. Först en tur ner till båten för att lämna Haralds bortglömda iphone. Då var sonen Andreas där, han skall visa båten åt oss på söndag när vi är i Stockholm.




Vitsipporna är i full blom nu.


Det börjar bli fullt på Lerbergets camping också.


Påskliljorna likaså.


En och annan udda blomma också, "vi gillar olika", plötsligt en knallorange del på blomman.


Jag handlade lite gott för vår färd till Stockholm imorgon och gjorde morgonmusli att ha med.


Brödbak också för matsäck och till vår värdfamilj. Det är det där favoritbrödet som jag lagt ut tidigare.

Jag hämtade mina barnbarnsbarn Alice och Alva på förskolan och det var full fart med springcyklar hemåt.



Efter att jag serverat middag till dom som föräldrarna förberett ville dom sitta i soffan i mitt knä och läsa böcker. Alice sa att gamlafarmor behövde kaffe och att dom hade en apparat så jag kunde koka kaffe så då gjorde jag det.


Till slut blev det ändå lite svårt att hålla sig vaken, men jag läste tre böcker innan mamma Hanna kom efter jobb. Så mysigt att hämta dom.


Harald och jag åkte direkt hem till vännen Ame och sedan till Glöd för en Quizafton. Vi var med som ersättare för vännerna Ingrid och Jan som hade förhinder.


En trevlig kväll tillsammans med Ame och Eivor. Vi lyckades inte så bra precis, men vad gör det.


Jag avslutar med ett kort efter Scraphusets aprilutmaning.



Jag passade på att göra ett kort till en av våra konfirmander nu i vår. Det ska inte vara vår konfirmand utan en vårkonfirmand. Jag har använt äldre papper från Maja Design och lite blommor för ovanlighetens skull. Foto på en blåsippa.

4 kommentarer:

  1. Vilket hav av olika påsk/pingst liljor!!! Och vitsippor, så vackert!! Härligt att få se och följa våren hos er och se fram emot att den kommer även hit :) Bra ni har lite reskost med er!! Och det brödet ser så läckert ut, vad du grejar!! Underbart vårigt kort i friskt blåa toner!! Ljuvligt!! Får se om jag vågar göra något bidrag dit igen, dom känns oerhört svårflirtade ;) Men det är ju kul med skissutmaningar..... Kör försiktigt uppöver nu så ses vi på lördag :) KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, den kommer, våren! Tack, det blev väl sådär det kortet, blommor är inte min grej, får aldrig till det. Kram

      Radera
  2. Ha en härlig tur till Stockholm. Kör försiktigt! Kramar.

    SvaraRadera