Translate

måndag 25 april 2016

Gräsänka igen

Idag bestämde jag mig för att inte gå ut. Jag behövde lugna ner huvudet en aning. Jag har inte skrivit mer än en bråkdel av allt tokigt jag gjorde i helgen så jag måste nog ta det lugnt ett tag.

Harald åkte iväg på förmiddagen, han och vännen Ola ska återigen göra en leveranssegling, denna gången från Holland till Malmö. Denna seglingen är via en förmedling som de har seglat för tidigare så det är bra. Ingen mer segling med en muntlig överenskommelse med en ägare som dom inte känner. Den här seglingen kommer att ta 1-2 veckor så jag får roa mig själv, det brukar gå bra.



På eftermiddagen cyklade jag ändå ut, min favoritbutik, Maria Grant hade erbjudande eftersom hon fyller 50 år idag. Det är en sådan fin butik som alltid har nya olika saker, både inredning och kläder. 


Innan jag cyklade ut gjorde jag ett snabbt grattiskort till henne. 


Jag blev inspirerad av min scrapvän Annas fina kort häromdagen. Båda cirklarna är lösa och det är ballonger på pappret bakom dom på fotot. Lite för snabbgjort för att vara välarbetat, men det var ju mest på kul.


Jag köpte en liten pippi som jag ställde med den fina hästen som jag köpt hos henne tidigare.

Idag har jag äntligen börjat scrappa igen, men vad svårt det kan vara att komma igång igen, jag satt mest och bläddrade och kunde inte bestämma mig för något. Så småningom hittade jag glädjen igen utan att bli stressad över att det tar sådan tid. Idag visar jag dock den allra sista layouten från Fristadsträffen, den andre av de två inspirationslayouterna. Dock vet jag inte riktigt hur jag tänkte inspiration i den, kanske de nya blommiga papperna? Jag vet inte, men jag tycker ändå om den, mest för det fina fotot som jag fått av mamma Hanna. 


Papper från Theresa Collin på en vit CS, lite dekorationer, en flair också fotot på barnbarnsbarnen Alva och Alice som påskkärringar.

Kan bara tillägga att våren strejkar, svinkallt idag och vitt på marken av frost imorse. Kom igen nu.....

4 kommentarer:

  1. Underbara påskkärringar💕

    SvaraRadera
  2. Ja då säger jag lika igen, ta tåget upp till Edsbyn :) Jag vet att du inte kan men vad kul det hade varit! Han är modig Harald som vågar ge sig ut på äventyr igen, men nu låter det ju jättebra. Vilket härligt kort du snodde ihop och jag blir så glad att jag kunde inspirera dig lite :) Och apropå inspirera så gör din layout absolut det!! Massor!! Det blommiga pappret, uplägget ,alla mysiga detaljer och fotot som sagt för att inte tala om motivet för fotot :) Tack Tack!! Ja vi har också svinkallt, flög snö till och med. Inte så det la sig men ändå!! Nu bor ju vi lite mer norrut så det är ju inget ovanligt men jag saknar värmen nu. Ha det nu så gott du kan som gräsänka , blir fisk diet igen nu då :) KRAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja det hade ju varit roligt, men ert väder...... hu. Tack för dina upprepade uppmuntrande ord, lite sorgligt att detta var den sista, tänk vad vi gjorde mycket fint där, inspirationen sprutade även om jag, särskilt på lördagen när vi inte åt, blev trött. Men, vi hade ju inte tid haha. Jodå fisk igår och fisk idag..... Kram

      Radera