Translate

fredag 1 april 2016

Fredag

Idag var det städning istället för promenad, men när jag var klar cyklade jag ner till Harald som håller på med vår båt. Riktigt härligt väder idag, soligt, men kallt i vinden nere vid hamnen så Harald var inte helt nöjd.


Nya bryggan där vi har vår båtplats är på plats, jättefin är den. Jag var trött idag och somnade i stolen på balkongen, så kan det gå.


Bortåt kvällen hade jag en frisörtid så det blev en cykeltur. Det är så mycket blommor nu överallt, det fullständigt spränger upp ur marken. Det är så vackert. På hemvägen tog jag en tur till Lerberget och besökte en konstnär. Konstrundan håller på till och med helgen. 


Jag var helt betagen i dessa akrylmålningar, så ljusa och färgstarka.



Nu har husvagnarna börjat komma på plats på campingplatsen. Det var full aktivitet här med att göra uteplatserna, vrida rätt antenner och få vagnen plan på plats.

Lite scrappande blev det ändå idag, fast denna hade jag gjort sedan tidigare. Den är till Challenge YOUrself och deras senaste utmaning. Man ska använda chevronsmönster och fotot ska vara på mig själv.



Vit CS med mist och lite chevronliknande tryck. Olika mönsterpapper, det gröna är chevronmönstrat och även några chevron"pilar". Foto på mig själv som det ska vara när jag kör motorgräsklippare hemma hos sonen för några år sedan.

Då är det dags igen att önska er en Trevlig och skön helg!

8 kommentarer:

  1. Vad skönt att bara somna en sväng i solen sådär!! Det behövde nog du tror jag!! Håller med dig, tavlorna är ljuvliga, så glada!! Och glad blir jag av krokushavet och din härliga layout också!! Vilket kul foto och roligt att bevara sådana minnen. Gillar färg kombon med så rejäla färger och dina chevroner i bakgrunden i grönt gillar jag massor. Som alltid bara njuter jag!! Om två veckor just nu trääfs vi på RIKTIGT!!!! Jag ser såå mycket fram emot det så du fattar inte... Ha en bra dag!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja gillar själv dessa färger och lite rejäla sådana känner jag för just nu. Det ska bli så kul, nästan lite overkligt känns det. Tänkte att vi kan ju dela på lite grejor, vi får mejla vad vi vill ha med. Kram

      Radera
  2. Hi Christel! I love that photo of you so much! . . .and your layout using the chevrons is unique and creative! Thank you so much for joining us at challenge Yourself again this month! We are very happy that you did!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you so much, you have always so nice challenges!

      Radera
  3. Var hittade gräsmattan med alla krokusar?

    SvaraRadera
    Svar
    1. På ängen mellan Siöcronaparken och Långgatan, där dom ska göra något mer nu inför sommaren och Höganäs 80 år.

      Radera
  4. I too love your color choices-made me think of the garden/outdoors! CUte! Kate (CY)

    SvaraRadera
  5. Just Perfect! Love the color combo and your embellies! Great job on the Chevron Challenge at Challenge YOUrself!

    SvaraRadera