Translate

torsdag 21 april 2016

Busy, busy

När jag har mycket att göra blir allt kaotiskt, jag tänker fel, gör fel, rör till det. Idag började det direkt när jag skulle uppdatera medlemslistan till Fotoklubben och skicka ut. I sista minuten såklart. Hur kan jag bara glömma vilket program jag gjort den i? Mitt i det höll jag på att glömma att jag skulle tömma tvättstugan och det slutade med ont i huvét. Vattenpilates idag och när jag äntligen kom dit var det så skönt, alldeles perfekt för mig idag. Jag var tvungen att prova lite macrofoto igen, nu med objektivet jag köpte i Singapore tillsammans med det vanliga macroobjektivet. Det blev några bättre foto tyckte jag.


Några vanliga foto först, så här långt har liljekonvaljerna kommit och snart blommar dom.


Det börjar bli rejält grönt i skogen nu.

Idag skulle Harald och jag kolla vår hörsel. Det kan man göra i optikerbutiken Klarsynt, jättebra. Min hörsel var ok, några höga toner borta, men har ingen viktig betydelse. Harald däremot hörde dåligt vilket vi misstänkt och skall ha hörapparat. Det var ju bra att vi tog tag i det.


Hörapparaterna är numera väldigt små och behändiga. Jag hoppas att Harald kommer att känna sig hjälpt.


I eftermiddag fick vi besök som alltid gör oss så glada.


Barnbarnsbarnen Alva och Alice kom med mamma Hanna och vi tog en snabb fika också glass såklart. 



Jag gjorde mackor till kvällens medlemsmöte med Fotoklubben. Vi hade besök av Ängelholms Fotoklubb och det var ju typiskt att jag skulle visa mina macrobilder då.


Några av mina macrobilder som jag visade, det blev nog rätt ok tillslut och nu andas jag ut.







Ja visst gör det ont när knoppar brister.
Varför skulle annars våren tveka?
Varför skulle all vår heta längtan  
bindas i det frusna bitterbleka?
Höljet var ju knoppen hela vintern.
Vad är det för nytt, som tär och spränger?
Ja visst gör det ont när knoppar brister,
ont för det som växer
                              och det som stänger.

Det blev ett trevligt möte, vi hade också "min dag" där medlemmarna visade 5 bilder från sin dag. Jätteroligt att se vad andra gör en dag, ett bra sätt att lära känna varandra. Nu tror ni nog inte att detta är sant, men jag sa "nej, jag får hoppa över det". 




Jag visar ytterligare en layout idag från Fristadsträffen i helgen. Vi fick dra ett papper med en titel och jag fick Sommarplåga.


Jag gjorde denna layouten, vit CS med akvarellfärg och punchade ut cirklar. Jag köpte rätt många flairs på träffen och här är en med texten Happy. Sommarplågan är att spela Kubb, jag tycker det är kul, men Harald är inte lika speltokig som jag. Foto alltså på oss.

9 kommentarer:

  1. Ja men självklart blir det lite rörigt då hjärnan är fullproppad med information och uppdrag <3 Skönt att du fått göra undan din redovisning som du uppenbarligen gjorde med bravur!!! Heja Dej!! Den med dom blå blommorna och blad knopparna är helt otroligt snygga. Och den dikten är så fin och tänkvärd. Fin är ju också din cirkel LO!! Och den är ännu finare live, så lycklig att vi fick den här chansen i helgen som var :) Jag gillar verkligen färgerna och ditt upplägg av den här layouten. Och ett härligt foto som alltid!! Ta det så varligt du kan! Ha en bra dag!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det gick ju hyfsat och jag har lärt mig en del av det så.... Ja, nu har jag inte scrappat ett dugg sedan helgen och nu längtar jag tillbaka dit. Vi gjorde ju faktiskt massor, kanske onödigt mycket, vi skulle pratat mer haha!

      Radera
    2. Åh jösses, hur gick detta till jag avslutade ju inte, skulle skrivit att det blir fler gånger vi träffas och scrappar ihop. Kram

      Radera
  2. Jättefina.....:) Gunnel

    SvaraRadera
  3. Vilken fin bild på dig och Harald! Mackorna ser goda ut och ni verkar ha det trevligt i fotoklubben. Dina bilder är jättefina! Ha nu en härlig helg! Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja det där fotot är några år gammalt, en del har ju hänt sedan dess haha! Tack för din uppmuntran, kram

      Radera
  4. Lite dåligt att du hoppade över din dag ...💕

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jättedåligt, nu överraskade jag! Kram

      Radera