Translate

lördag 9 april 2016

Båtarbete

Idag skärpte jag till mig och hjälpte till lite i båten. Det har varit ett underbart vårväder och uppe i sittbrunnen var det riktig sommar i solen.


Trevlig utsikt har vi också.




Denna används flitigt, det var många nere idag som började båtarbetet.



Harald fixade med lite av varje medan jag körde polish i sittbrunnen.



Besök av syrran och hennes barnbarn Nadja som var på besök.


Härligt med fika i solen.


Jag cyklade hem långt före Harald och gjorde middagen. Nu är det lite skafferirensning och jag gjorde rostade rotsaker av allt jag hade i kylen, potatis, lök, gulbetor, jordärtskockor och morötter. Pulversås från förra sommaren, dragon- och vitvinssås, den var jättegod, får nog bli ny i båten samt en gammal sparriskonserv. Till detta fläskytterfilé. Ibland kan det bli riktigt gott med lite hopslagning.

Så avslutar jag som vanligt med en layout, idag till Stuck?! och deras första skiss denna månaden, en jättefin skiss. Ibland kan jag bli sådär jätteförtjust i en skiss och då blir det helt plötsligt svårt att få till det. 



Iallafall blev det denna. Vit CS med lite mistfärg, papper från BoBunny, en silverfiberbit också lite annat smått och gott. Foto på mig och Wille för sådär 10 år sedan. Så gammal och rynkig jag blivit sedan dess, håhåjaja! Också gullige Wille som gör mig varm om hjärtat.

10 kommentarer:

  1. Ser helt underbart ut där i solen på båten :) Längtar tills vi också får mer vårvärme :-) Ja visst är det konstigt att man kan känna att det ibland blir svårt när man fallit pladask för skissen.... MEN det märks då inte ett spår av det här. Du har verkligen tolkat den med bravur och sllt hänger ihop så bra. Och ni är så fina på fotot♡ då som nu! Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi ses!!!!!!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, men du vet, man har en bild också blir det inte riktigt så bra som skissen lovar haha! Ja, mindre än en vecka, nästan ofattbart! Kram

      Radera
  2. Ibland vet jag inte om det är du eller jag på kort ... igår var det riktigt konstigt när jag hörde min röst i en videosnutt och tänkte, oj, är mamma här😱

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så är det ibland Mia och jag kan inte riktigt se vad det är och våra röster är ju så lika, har hänt mig också och även de som känner oss båda! Kram

      Radera
  3. You did a fabulous job with the sketch!! The boat pictures were awesome too. Thanks for joining us this week at Stuck?!

    SvaraRadera
  4. This is just the sweetest, great take on the sketch and such lovely layers! Thank you for joining us at Stuck? Sketches!

    SvaraRadera
  5. What a wonderful page! Love the color scheme and all the little bits and pieces you added! Thanks for using the sketch from Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera
  6. I absolutely adore this! Thank you for playing along with us at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera
  7. What a gorgeous layout! Such a lovely colour combo! Thanks so much for playing along with us at Stuck?! Sketches!

    SvaraRadera