Translate

tisdag 15 mars 2016

Bra slut


Det blev ett bra slut på min cykelhistoria, sociala medier är fantastiskt även om det finns nackdelar också. Å andra sidan finns det inte mycket här i världen som bara är bra eller dåligt. Jag fick två erbjudande från snälla vänner om en cykel och kommer att få en cykel de närmaste dagarna. Lite jobb med den blir det kanske, men det ordnar sig ju och jag är så glad över det. Imorse gick jag först ner till Kvickbadet eftersom jag, med hjälp av min blogg, förstod att jag senast använt min cykel i torsdagskväll då jag cyklade ner till badet för att gå en promenad. Det är helt utanför mina rutiner och  det kunde finnas en pyttechans att jag inte tagit hem cykeln därifrån, den chansen fanns inte tyvärr.  Någon/några hade ritat denna i sanden därnere och då kan man inte bli annat än glad.

Jag tog bilen med min syster och körde upp till Mölle kapell för att hitta blåsippor.  Kapellet ligger så fint där i skogskanten. 


Anita var på en begravning där i veckan och vi tittade på blommorna som låg utanför, en av kransarna var helt fantastiskt vacker. Som en sol!


Sedan hittade vi blåsipporna!









Jag har övat på mitt makroobjektiv, men jag lyckades inte särskilt bra, jag har lång väg att gå. Jag har svårt att få skärpa. Men visst är dom vackra!





Murgröna, snödroppar och vintergäck fanns det gott om.




Anita och jag promenerade i den vackra bokskogen, tänk när den slår ut, då är det vackert här. Det var liksom öppet landskap här, jag har aldrig gått här tidigare, men det var inte sista gången.




I eftermiddag kom barnbarnet Wille, jag skulle hjälpa honom med läxan och bjöd samtidigt på pannkakor. Det var så roligt. Han har uppehåll med gitarrspelningen så det var längesedan han kom. Jag har saknat honom.



Så fick även jag lite repetition på viktiga saker.


Tisdag idag och Veckans Skiss har sin hundrade skiss som är min. Jag har också en liten vinst som vi lottar ut till alla som tolkar just denna skissen. Så häng på!


Min inspirationslayout där är denna


Ett mönsterpapper som bakgrund och cirklarna har jag skurit ut och tryckt ut några. En påse som jag fått material i också bakom fotot som är på sonen Andreas. 

5 kommentarer:

  1. En sån härlig dag det varit, ljuset är tillbaka..
    Så fina bilder på blommorna du tagit...och det är ju snödroppar de vita blommorna...tror ej att vitsipporna är på gång, Och bokskog är också fint vid alla årstider...
    Skönt du inte blir utan cykel......Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, visst är det härligt med ljuset! Tack för påpekandet, ibland går det lite för fort när jag skriver och jag tar mig aldrig tid att läsa igenom. Jag har ändrat det nu, klart det är snödroppar! Kram

      Radera
  2. Vilka underbara vårblommor. Och en snygg tolkning av din fina skiss! Jag försökte mig på en tolkning men det gick inte så bra. Blev inte alls som jag tänkte tyvärr. Vill ju inte förstöra din härliga skiss, hoppas den känns bättre imorgon när jag vaknar;-)
    Din är så läcker med cirklarna i ett kluster. Gillar! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, klart du inte förstör min skiss hur du än gör! Men, förstår hur det känns när det inte blir som man tänkt, du som jag har alldeles för stora krav. Hur var det nu? Det är bara att scrappa på, det är en lek!

      Radera