Translate

tisdag 9 februari 2016

Veckans Skiss

Det är tisdag och en ny skiss hos Veckans Skiss. Denna veckan har vi börjat med att skriva lite om hur vi i designteamet tänker när vi tolkar skissen, det blir bra tror jag.



Detta är min tolkning av skissen, en vit CS och sedan dubbla mönsterpapper från Studio Callico som jag sytt fast och vinklat lite. Några dekorationer och foto på barnbarnet Anna. Jag får väl tillägga att jag är nöjd med denna haha.

Idag hade jag äntligen fått en ny tid för träning hos sjukgymnast (hon har varit sjuk) och tog min promenad senare i samband med det. Dotter Mia är sjuk i influensa och behövde lite varor från matbutiken och apoteket så det fixade jag. Jag var strängt förbjuden att gå in till henne så jag fick leverera vid dörren, hon är riktigt dålig, det är verkligen inte vanligt.


Det var riktigt härligt att fortsätta träningen och en hel timme tog det. Det är så bra att få hjälp med det som är bra att göra för just mig.




Det var fint väder och sol i eftermiddag, det är verkligen vår i luften fast bakslag lär komma.





I detta huset tror jag det var Barnavårdscentral när mina barn var små, har vaga minnen av det.


Westerlundshuset, på 90-talet startade vi en daglig verksamhet här och blev lite räddare av det huset. Nu är det renoverat, roligt att se, det är nog bland de äldsta husen i Höganäs.


Det nya bygget bakom Höganäs AB:s gamla huvudkontor, dom har hållit på i flera år med det, jag fattar det inte riktigt och det ser lite märkligt ut. Jag vet inte vad det ska innehålla.


En vacker fönsterdekoration.

Roligare än såhär blir det inte idag!

6 kommentarer:

  1. Tack för att du handlade! Så bra att du kan komma igång med träningen nu!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas du känner dig lite bättre idag! Kram

      Radera
  2. I huset bakom Bruksgården ska det bli galleri för framlidne Lidéns konstsamling.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ahaa, tack, har nog hört det förut, att det ska bli någon slags utställning, blir spännande!

      Radera
  3. Tur dom har dig, en sann räddare i nöden!! Hoppas Mia blir piggare snart!! Jag tog en promenad igår iallafall, tänker på dig varje gång och känner mig lite duktig :) Ja du vet ju redan att jag gillar din LO massor!! Snygga papper också och en fin tjej!! Läckert med olika papper också i lagren. Och att du satt dom lite på sned, mina ser lite stel ut nu känner jag. Du kan du!! Grattis till lott vinsten hos CiLi in Papers också!! :) :) :) Ha nu en bra dag kära du!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bra gjort Anna, promenera på! Tack igen för din respons, att vi gjort nästan lika layouter samtidigt till olika ställen är ju så kul, nu får ju du göra ytterligas en till VS haha! Och tack för att du alltid informerar mig, kul med ett litet pris ju! Kram

      Radera