Translate

tisdag 23 februari 2016

Veckans Skiss

Tisdag och en ny skiss hos Veckans Skiss.


Min inspirationslayout där är denna


Ett mönstrat bakgrundspapper som jag inte kommer ihåg var det kommer ifrån. Så ordentlig är jag. Jag har vanligt skrivpapper bakom fotot och punchade ut favoritcirklar. Ett äldre foto på barnbarnet Wille när han var sådär i 3-årsåldern. När jag hittade fotot tyckte jag det roligaste var att han var först med de där trutbilderna som en del tjejer håller på med.

Imorse tränade jag hos sjukgymnasten, jag höll på i drygt en och en halv timme, det är bra. Jag får bra råd av henne, jag är väldigt svag i höger sida av kroppen i jämförelse och det blev jättetydligt framför en spegel med övningar. Det är det Pernilla på vattenpilatesen jämnt påpekar. 


Där var massor av människor idag, dom hade dubbelbokat, men när jag var klar var jag sist. Efter det skulle jag ta en cykeltur och tog banvallen ut till Hustofta. Det var iallafall vad jag hade tänkt, skulle fota lite runt Hustoftagården. Nu är det lätt att skratta ihjäl sig, men jag virrade bort mig och hittade den inte! Det var skitkallt i vinden och det började regna så jag cyklade hemåt, irriterad idag igen.


I eftermiddag gick jag upp en stund till syrran. Hon var kåsen, vad är det frågade Harald haha!
Skånska, betyder sådär lite halvsjuk. En pratstund blev det iallafall.

6 kommentarer:

  1. Kåsen är ett bra uttryck! Vilken härlig bild på Wille💛💛

    SvaraRadera
  2. HaHa!! Ja sånna ord är bra :) Vi säger "Knöven" på vår dialekt just här omkring iallafall. Men en lite släpande "öööhhh" betoning på ö:et :) Kul med dialekter... En så underbar LO!! Tok härliga färger (förvånad va? ) och BG pappret är ju bara såååå häftigt. Wille är jätte söt med sin trut mun :) Och du har så snygga titel ord hela tiden!! MUMS!!! Här skiner solen och det är en härlig vårvinter dag!! Hann med en promenad innan jobbet, YAY!! Det behövdes för att rensa i hjärnan lite grann... Ha en bra dag!! KRAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt, knölen och kåsen, haha! Tack snälla och själv gillar jag den, måste säga det hela tiden för det är så många som jag inte gillar. Promenera på, bra för hjärnan! Kram

      Radera