Translate

måndag 1 februari 2016

Vanlig vardag igen

Harald är hemma och allt har återgått till det vanliga igen. Måndag, tvättstuga och en del fixande här hemma. Det blev en sen promenad eftersom jag fick en klipptid och kombinerade det.


Jag klipper mig numera på Dubbelsaxen, inte så flott precis, billigt, men jag är jättenöjd med klippningen.



Det är ett riktigt trist och ruggigt väder och det finns inget roligt att fotografera. Ikväll har det dessutom börjat blåsa jättemycket.


Jag kan verkligen inte hejda mig med scrappingen, fast jag bestämde mig för att inte stressa fram något så blir det ändå lite av varje. Tänk att det är så roligt.  Idag är det ju ny månad och massor av inspiration på alla webbsidor, det går inte att motstå. En bra början denna månaden är En Liten Butiks utmaning där man ska välja en layout av någon från deras designteam och lifta den. Lifta är att göra efter, något av den eller t o m hela. Jag valde Susnys layout, jag gillar alla hennes layouter så det var svårt att välja.


Denna är fantastiskt fin tycker jag, så ren och skir. åh gillar.
Jag liftade själva upplägget och kompositionen.


Inte alls lika fin som hennes som jag får vara nöjd ändå. Jag tog andra färger eftersom jag följde upp Evys kläder, grått, rosa och gult. Foto på gamlamormor och Evy.

12 kommentarer:

  1. Håller med Mia jag!! Och varför ska du hejda dig när du tycker det är så roligt ocg resultatet blir så bra?! :)Kör på vetja!!Underbara papper och jättefin lift!! Fotot på er är ju otroligt härligt!! Jag har också börjat fundera på vilken man skulle vilja lifta, finns ju så många... :)Härligt att vara nyklippt och skönt med bara vanlig vardag också :) Ha nu en bra tisdag kära du!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, tack, ja det löjliga är att efter att jag tänkte att jag inte skulle stressa fram några så har jag gjort flera nu som jag är nöjd med och haft riktigt roligt under tiden. Du hittar säkert någon fin att lifta, du har en hel månad på dig ju! Kram

      Radera
    2. Jaha, glömt att logga ut från Veckans Skiss!

      Radera
  2. Gorgeous, gorgeous layouts, Christel! I love them both! And your photos, although the weather was dreary, ar absolutely beautiful! Thank you for sharing your talents with all of us!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thank you so much Sharon for your kind words!

      Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  4. Hej! Tack för dina fina ord och för att du är med och tävlar med oss på En Liten Butik!
    Du har verkligen gjort en jättefin tolkning! Älskar alla dina detaljer, du ska verkligen vara jättenöjd!

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig tolkning av Susnys LO, snyggt att du fångade upp och använde färgerna i ditt fina foto.
    Lycka till i utmaningen!

    SvaraRadera