Translate

söndag 14 februari 2016

Söndagsnöje

Vi fortsatte festligheterna, blev inbjudna av Lilian till frukost på Köpmansgården där hon bor. Så härligt och så mysigt.






Lilians fina rum på Köpmansgården, så mysigt där är. Efter frukosten gick vi en långpromenad på invallningen och fortsatte till Saluhallen.




Vi hade egentligen tänkt bjuda Lilian på söndagsbrunch här, men när jag skulle beställa bord i veckan var det fullbokat! Kanske för att det är Alla Hjärtans Dag, jag vet inte. Vi kollade iallafall utbudet.



Så läcker servering av en nyttodrink.

I eftermiddag var vi hos syster Karin och Dan på en fika och prat, en skön stund.




Tur att jag tränat så mycket i veckan och på tisdag blir det nya tag.

Istället för Saluhallen kom Lilian och åt middag hos oss. Dessa underbara vårblommor hade hon med sig. Vi var inne i Blomsterbutiken som ligger vid Garage. Vilken fantastisk butik det är.



Jag gjorde Kyckling med citron- och vitlökssmör till middag. Jag är svag för citron i maten och detta var riktigt gott och sådär lagom "lätt" mat i slutet på en sån här helg. Till rätten gjorde jag också en sallad med avokado och cocktailtomater samt mer citron-och vitlökssmör.


Till efterrätt gjorde jag en Äppeltosca, riktigt god var den. Den serverades med lättvispad grädde, hallon och blåbär.


Jag har gjort en ny layout till Pixels and Paper. Kanske ni kommer ihåg att jag redan gjort en layout som jag inte var nöjd med. Det dråpliga är att jag inte är nöjd med denna heller, men nu lägger jag dit den ändå. Ibland är det något som gör att det inte blir bra.



Jag hittade ett gammalt papper i form av en världskarta och skrev ner alla länder vi varit i under våra seglingar, det har blivit en hel del. Dessa märkte jag upp med acrylfärgspluttar som de där kartnålarna i bilden. Foto på mig själv seglande någonstans i Medelhavet.

7 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag ni haft. Alla dessa matbilder jag blir så sugen fast att jag kollar nu på morgonen och jag har 2:an av 5:2 i dag!!! Vad är det runda på tallriken som du lagat? Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, fy attan, att du orkar hålla på med det, du är så duktig! Det runda är citronhalvor som jag stekt upp i smör, gott och vackert (de blev lite för brända). Kram

      Radera
  2. Åh!! vilken härlig och god helg ni haft!! och ett jätte fint kort hade du gjort till jubilaren också. Sen avslutar du med ännu en kalas härlig layout till P & P !!! Läckert med det bakgrunds pappret!!! Gillar dom rejäla färgerna!! Mums!! Ha en skön måndag!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du som alltid gör mig glad! Denna helgen tar ut sin rätt känns det som och jag har ju inte hunnit scrappa! Tur att jag har några på lager.... Kram

      Radera
  3. wow so lucky you have been to so many places!!!! great page, love the circles. Thank you for playing at Pixels and Paper!!

    SvaraRadera
  4. All that yummy food is making me hungry! Your page looks pretty good to me so don't be disappointed in it - I think it works brilliantly for this challenge. Thanks for joining in with us on Pixels and paper.

    SvaraRadera
  5. What a magnificent LO - scrapped so beautifully with the nautical colours and list of destinations. I always smile when I see your entries at Pixels and Paper because I know there will be an entertaining blog post to accompany it... all those wonderful photographs!

    SvaraRadera