Translate

torsdag 25 februari 2016

Ny header

Vi har ju inte riktigt gått in i vårmånaden mars än, men jag stod inte ut längre med min header med is så nu gläds vi åt våren tycker jag. Idag har det visserligen emellanåt varit snöblandat regn och det blev ingen promenad idag av andra skäl. Vattenpilatesen var inställd idag, man kan nästan säga att jag också har lov.  Jag gjorde först en kaka till styrelsemöte med Fotoklubben som var hos mig idag.


Jag gjorde en Äppeltosca som jag gjorde för en tid sedan. Det är i min smak den godaste äppelpajen jag smakat så jag kan verkligen rekommendera den (om ni har samma smak som jag haha).


Barnbarnet Amanda kom och åt middag med oss. Jag gjorde en kycklingrätt av en hel färsk kyckling. Bra pensionärspris på dom. Jennies helstekta kyckling, jättegod. Jag serverade potatis till istället för ris och en grönsallad samt vinbärsgelé.



Jag följde henne en bit på vägen hem, det blev min lilla promenad idag. Jätteroligt att träffa henne själv några timmar.

Styrelsemötet gick bra, så bra och engagerande så jag glömde fota gänget, 8 st fotovänner och det är en hel del roligt på gång.

Min layout idag är till Let´s Get Sketchys sista skiss för februari månad.



Vit CS med några miststänk och sedan punchade jag ut trianglar som ett mönsterpappersbakgrund, cirklar som i skissen, lite symaskinssöm och lite annat. Foto på barnbarnet Sanna, fina tjejer i familjen, lycka!

14 kommentarer:

  1. Härligt vårig Header i favo färger !! Jag borde verkligen försöka göra en ny jag med.... Super läcker layout också med den trekants bakgrunden!!! Och våriga glada färger även här, gillar!! Och så fin hon är tösabiten :) Har för övrigt sparat ner båda dina recept på Pinterest nu :) TACK!! Här SNÖAR det idag och är gråväder riktigt... Hoppas ni fick solen idag då istället ;) KRAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, jag blir alltid så glad över dina kommentarer. Det är rätt enkelt att göra en header, jag måste hela tiden byta, men det är ju också för att jag gör dom årstidsbundna. Kul att du vill använda mina recept. Jo, sol här idag och ett underbart vårväder. Kram

      Radera
  2. Beautiful layout and photo! Your chicken looks sooo delicious! Happy before Spring! Thanks for sharing at LGS!

    SvaraRadera
  3. Gorgeous page!!!! Thank you for joining us @LGS!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thanks, I really am inside the triangles right now!

      Radera
  4. Beautiful layout! Thanks for joining us @LGS :)

    SvaraRadera
  5. Beautiful layout and photo!
    Thanks for joining us @LGS

    SvaraRadera
  6. Love your beautiful page so much. Thanks for playing at LGS.

    SvaraRadera
  7. Love your take on the sketch. Thanks for joining in at Let's Get Sketchy.

    SvaraRadera
  8. Great take on the sketch, thanks so much for joining us at LGS!

    SvaraRadera
  9. Great page. Love the details. Thanks for playing at Let's Get Sketchy.

    SvaraRadera
  10. Fabulous<3
    Thanks for sharing it with us @LGS!!

    SvaraRadera