Translate

onsdag 20 januari 2016

Onsdag

En rejäl morgonpromenad idag i ett jätteskönt väder. Kallt, men vindstilla och då blir det skönt.





Jag gick längs med havet, men vek upp mot ICA för att hämta mitt scrappaket.


På hemvägen hamnade jag i en av klädesbutikerna som nu var uppe i 50% rea. Det blev ett helt oplanerat inköp, en Masaitunika, dessutom grön, så kan det gå!


När jag sedan precis hann till en avtalad tid i Spa butiken under oss här så var det så skönt att få lägga sig på britsen och bara ta några djupa andetag. Färg på fransar och bryn!


Jag hade fått post när jag kom hem, min snälla scrapvän Anna hade skickat ett fint kort med fin text och stoppat i utstansade saker som jag dreglat över på hennes layouter. Jag blev särskilt förtjust i lovelytexten, tack tack!


Jag måste också visa en av hennes senaste layout som hon gjort till samma tävling som jag där det skulle handla om en själv. Den är så läcker och den där texten skulle jag också behövt känner jag.


Jag packade upp mitt nya månadskit från Studio Callico i USA och blev nog lite besviken, kanske jag har för stora förväntningar, det var i och för sig ovanligt många dekos och alfabet men bara fem mönsterpapper. Dom har istället utökat med flera CS och det tycker jag är lite onödigt.




Precis när jag skulle äta, rester från söndagen idag så kom min gamla ungdomsvän Gunnel. Hon fick också lite mat och vi fick en trevlig pratstund innan jag skulle hasta vidare för att hämta mina barnbarnsbarn på deras förskola.



Bullerbyn, den gamla villan som är en förskola. Jätteroligt att få hämta dom och se hur dom har det. Det går dessutom väldigt bra där.


Påklädda och klara för pulkafärd hem. Det var inte helt lätt att dra båda, mest för att det var grusat och skottat på vissa delar.


Alva somnade hela tiden, stackaren, här är vi hemma och hon sitter och sover, höll på att ramla många gånger.




Lite lek hann vi med innan pappa Jonathan kom hem. Jag cyklade hem för att vila ett tag och diska efter middagen, ingen hade gjort det! Sedan cyklade jag tillbaka för att natta töserna och satt där till lite över 22 då föräldrarna kom hem igen. Snacka om att som pensionär ha fullt upp!


Wed Jan 20 2016 22:09:00 GMT+0100 (CET)17° 22' 4" N / 72° 19' 47" WDet gungar på
Harald och Ola seglar på och nu har dom nog vänt österut ser det ut som. St Martin ligger rakt österut högst upp i ökedjan. Jag fick dessutom ett litet mejl från Harald idag, det blir inga långa när dom skickar via kortvågsradion, men jag blev så glad. Han skrev att de har haft mycket strul, men att de seglade nu och fick handstyra. Han tror att de kan vara framme på måndag. Hemresa är bokad till den 31 så det är ju skönt om de kan få några sköna dagar på St Martin innan dess.

Jag avslutar som vanligt med en layout, idag är den till Let´s Get Sketchys skiss vecka 3 denna månaden. En fin skiss som jag inte kunde motstå.



Jag använde vit CS som jag sprayade en cirkel på i rosa, gult och turkos. Lite små texter om min dotter Mia och ett foto på henne. Pappersremsor i kanterna lite snett, ja också lite annat smått och gott.

22 kommentarer:

  1. Tack för middagen..vilken tur jag hade som kom precis..Så många saker du gjort idag...och du verkade inte alls stressad...jag fattar inte...men som vi sa så är vi ju olika...men prata är vi lika bra på, det är kul..:) Gamla vänner tar vid och fortsätter prata där man slutade sist även om det var ett halvår sen....Kram Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för att du kom, det är alltid så roligt att träffas, synd att vi inte hade mer tid! Kram

      Radera
  2. Ja en full späckad dag!! Jag tycker ditt kit ser jättebra ut, det är nog inte mer i mitt heller. Snarare mindre...iallafall färre mönstrade papper och bara två CS ett vitt och ett oftast vanilj eller någon färg. Det betalar jag mella 380-400 kr för inkl frakt(som skulle höjas nu med 3.75$) Vad betalar du? Men en så snygg skiss du hittat!! Den måste jag kolla in :) Och du har gjort en underbar tolkning och fotot på fina Mia är ju så fint. Gillar alla små ord och den större dekosen i hörnet på fotot, MUMS!! Tack som vanligt för en härlig stund med frukosten. Ha en bra dag!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. fin blus du fyndat också :) <3

      Radera
    2. Jag ska kolla sedan vad jag betalar, måste gå in på banken för att se, jag hittade ett papper till sedan, ett sånt där häftigt genomskinligt. Ja det är kanske så att det inte är mer i andra, det är i och för sig alltid fina papper och dekos så jag får nog vara nöjd. Tack för dina ord om layouten, men din är ju allra finast och tack, blusen är fin och den är grön! Kram

      Radera
  3. Fullt upp ... tur du kunde ta kvällen också💛 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är inte dåligt av en "gamlafarmor" :) :) Gunnel

      Radera
    2. Ja, det gick ju bra, jag nattade och det gick snabbt, jag hann inte somna själv haha! Ja, man känner att man lever Gunnel!

      Radera
  4. Sweet smile and sweet page!Thanks for join us at LGS!

    SvaraRadera
  5. I really like what you did with the sketch. Lovely page. Thanks for joining us at LGS.

    SvaraRadera
  6. I loved the sketch myself!--I absolutely love your interpretation...love how you did all of the words and the white BG...this is terrific! Thanks for joining us at LGS!

    SvaraRadera
  7. You have a lovely smile! Thank you for sharing at LGS!

    SvaraRadera
  8. Great clean and simple take on the sketch, I love the way you made it your own. Thanks for joining us at LGS!!

    SvaraRadera
  9. great take on the challenge, thanks for joining us at LGS!

    SvaraRadera
  10. Great take!Thanks for joining us at LGS:)

    SvaraRadera
  11. Beautiful page. Love what you did with the sketch. Thanks for joining us at Let's Get Sketchy.

    SvaraRadera
  12. Beautiful & Fresh page!!!! Love the photo & colors!!!! Thank you for joining us @LGS!!!!

    SvaraRadera
  13. Snyggt på alla sätt!! Tack för att du är med och tävlar på LGS!

    SvaraRadera
  14. Simply sweet layout, thanks for playing along with us at LGS!

    SvaraRadera
  15. Love your take on the sketch and I also love it when a photo makes me smile and yours does that. Thanks for joining in at Let's Get Sketchy.

    SvaraRadera
  16. Beautiful take on the sketch! Thanks for joining us at LGS!

    SvaraRadera