Translate

lördag 16 januari 2016

Lördag

Idag har jag inget på programmet och försöker hinna ikapp med allt möjligt. Balansräkningen till Fotoklubben spökar fortfarande efter kontakt med revisorn, men nu tror jag att allt är under kontroll. Jösses, vad skönt det ska bli när årsmötet har varit på torsdag. Jag tog en liten kort promenad hem till familjen på Sandflygsgatan. Snön yrar ner lite lätt emellanåt, men det blir inga stora massor.


Sandflygsgatan.


Den fina kon utanför gamla stationshuset.


Det var bara Wille som var hemma, men jag fick en liten pratstund med honom. På vägen tillbaka handlade jag till en planerad middag imorgon. Sedan har jag bara fixat lite hemma och scrappat lite. Middagen idag blev rester av gårdagens fisksoppa, åh, den är så god. 

Dagens layout är till Scrap the Boys januaritävling. Det är en moodboard som inspiration. Ovanliga färger för mig, men det är ju just det som är en utmaning.



Oj vilket bakgrundsCS, det är lila minsann. Jag sprayade vitt papper med grön mist, stämplade lite på det och på CS och dom andra pappren är från BoBunny. Foto på barnbarnet Wille som är en sån härlig och go kille.

Harald och Ola har börjat skicka in rapporter nu och jag tror att dom har det rätt tufft. Skönt iallafall att de skriver några rader. Jag kommer att fortsätta kopiera dessa såhär för er som är intresserade av hur det går för dom.
168Fri Jan 15 2016 21:41:00 GMT+0100 (CET)10° 56' 36" N / 75° 2' 27" Wmycket vind 12 till 19 m men det går bra
169Fri Jan 15 2016 23:01:00 GMT+0100 (CET)10° 56' 36" N / 75° 2' 27" W102 M första dygnet
170Sat Jan 16 2016 21:47:00 GMT+0100 (CET)10° 56' 36" N / 75° 2' 27" Wallt är ok Mycket vind och sjö

7 kommentarer:

  1. Jaså den spökar på ännu den där bokföringen... HRRRM!! Men nu så hoppas vi att det var det sista :) Du är så flitig och duktig som fejar på hemma och hinner med allt!! Här har det varit så där skrutt kallt idag också så ingen promenad:( Hinner nog vänja av mig igen ;) MEN DU!!! Vad häftigt med ett lila bg papper, du är så modig och du gör det med bravur!! Så fin han är Wille!! Älskar dom svarta orden du har i titeln och klämman på fotot!! Och dina flairs och.. ja den är härlig i det hela alltså :) "Skönt" att läsa att du också råkat kladda lite på scrapbordet, inte bara jag alltså ;) Skönt också att dina papper gick att rädda :) Ha det gott så här på lördagen <3 Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, ja men det är så kul att göra något ovanligt och ändå känna att det blir bra, sedan är det lika roligt med de säkra korten, däremellan däremot kan det bli irriterande haha! Kram

      Radera
  2. Skönt att du kan följa Harald nu. Fortsätt att kopiera!

    SvaraRadera
  3. Looks great thanks for playing with STB.

    SvaraRadera
  4. Lovely page, thanks for joining us at STB.

    SvaraRadera
  5. Thank you so much for sharing and playing along this month. Great work.

    SvaraRadera
  6. Great to hear that our challenge could take you out of your comfort zone, good work with the colours. Thanks for joining us at STB

    SvaraRadera