Translate

torsdag 28 januari 2016

Bara scrappat

Tina och jag hade en långfrukost innan jag cyklade till vattenpilates i Sporthallen och under tiden åkte Tina iväg med bussen mot Orust i Bohuslän. Vi har verkligen haft sköna dagar tillsammans. Vattenpilatesen gick hyfsat bra idag, men jag var riktigt trött efteråt. Idag har jag bara tagit det lugnt hemma och scrappat en del. Jag gjorde en layout till White...with 1. Denna månaden är det grönt och det lockar alltid mig.



En grön CS idag med lite vit och grön stämpling med schabloner. Några rundlar från gamla papper, en av de fina & jag fick av scrapvännen Anna, spets och några hjärtan. Ett jättefint foto på barnbarnet Jonathan med fru Hanna och barnen Alva och Alice. Jag har inte tagit fotot utan fick det bland tackkorten.

Också har det hänt igen, precis när jag var klar med denna layouten och bara skulle tillsätta några miststänk välte jag hela den rosa mistflaskan. Förbannad blir man, det är ju liksom inte bara layouten utan flera andra saker som blir förstörda, dessutom har jag ett skarprosa arbetsbord nu.


Vit CS och papper från Studio Callico, lite dekorationer och blingstenar. Foto på barnbarnsbarnen Alva och Alice. Denna blir inte till någon utmaning pga ödeläggelsen med den rosa misten.

Imorgonkväll kommer Harald hem, härligt!

10 kommentarer:

  1. Fantastic page, love the background circles. Thanks for joining us at WW1 :)

    SvaraRadera
  2. Två fantastiska layouter!! Trots den lilla olyckan med misten. Ja jag vet hur det känns!! Man blir minst sagt galen!! Den gröna är så ljuvlig och ett så fint foto du fått att scrappa!! Den andra är så härlig med sina solgula papper!! Tycker nog du kunnat vara med i utmaningen ändå jag med den. Grattis till din feature (tillsammans med Åsa) hos Pixels and Paper också:) Nu har du snar vaktmästaren hemma igen <3 Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag fattar inte varför man aldrig lär sig, det är ju så lätt att stöta till dom. Nu blev det inte mycket kvar av min rosa mist. Tack, det var ju roligt, har jag gjort den? tänkte jag nu, den är ju fin haha! Kram

      Radera
    2. Det var ju det jag sa redan från början när du först visade den :-) Ja synd på misten som är så läcker. Du får köpa en ny! Kram

      Radera
  3. Beautiful page and a beautiful photo. Thanks for joining in with us at WW1.

    SvaraRadera
  4. Such a stunning photo to use for this challenge.. love the circle elements.. thanks for joining in with White With One for January..

    SvaraRadera
  5. Fantastic background with the stencil and the circles. Thanks for playing along with us at WW1

    SvaraRadera
  6. Great take on the challenge, thank you for joining us at WW1 - love that photo.

    SvaraRadera
  7. Beautiful romantic layout - love the picture! Thank you for playing along with us at White With 1!

    SvaraRadera