Translate

söndag 31 januari 2016

Årets första julkort

Haha, ja det har jag gjort idag och jag lovar, det blir inga fler förrän i december! Jag har gjort ett kort som pris i Mandelmusseltävlingen som barnbarnet Jonathan utlyste och utsåg mig till att utdela pris. Jag får nog fundera ut en hämnd också. Lite sent kommer priset, men så här blev det.


Ett enkelt julkort med ett foto på Anita Ottossons mandelmusslor som vann. Finns en insida också så hon kan använda det till julkort. 

Annars har vi tagit det väldigt lugnt idag, sov länge och "bara varit". Jag tog en promenad med dottern så fick vi prata samtidigt. Det blir inte mycket fotat haha! Det blåste jättemycket idag och vi vände snabbt upp från havet till skogen.




Jag gjorde middag, nu är det snart Haralds tur igen! Jag gjorde Köttfärssås med parmesanost, pasta och sallad. Idag brynte jag en hackad chili tillsammans med löken och det blev riktigt gott med den touchen.






2 kommentarer:

  1. Det ser så härligt ut med era/dina promenader!! Jag har helt kommit av mig igen pga den här eländiga förkylningen.. Men snart är jag nog ok igen då måste jag ta tag i det igen :) Ja nu var du tidig med julkorten Christel, haha!! Viket mysigt hjärta du lagt in bakom fotot och en flair här också, gillar!! Det lät gott med lite sting i köttfärssåsen... Ha en härlig måndag!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att du börjar bli bättre, var rädd om dig nu! Tack för dina snälla ord om det där julkortet haha! Idag har jag stoppat det i mottagarens brevlåda. Kram

      Radera