Translate

tisdag 10 november 2015

Veckans Skiss

Vet ni, idag struntade jag i och gå ut, jäkligt dåligt samvete har jag, men samtidigt så skönt. Inne hela dagen och satt en hel del vid scrapbordet, jag njuter.  Idag är det tisdag och Veckans Skiss har en ny skiss. Denna veckan är det dessutom min skiss. Jag hoppas få många tolkningar denna veckan!



Min tolkning, jag använde vit CS med stämpling och cirklar med akvarellpennor. Mönsterpappret är från Studio Callico, ett häftigt papper där man öppnar halva figuren och sedan har jag sytt med symaskinen. Några stämplade löv och enamel dots. Foto på mig och maken Harald från bröllopet i somras. Jag har min Nokiakamera i högsta hugg och titeln kan betyda två saker, jag och kameran och jag och Harald.

Harald hämtade sina barnbarn Tuva och Alva i skolan och sedan var dom hos oss några timmar innan pappa Fredrik hämtade dom. 


Fika och lite olika spel.




4 kommentarer:

  1. Man kan visst vara hemma om man känner för det. Du gjorde rätt. Trevlig skiss och fin tolkning. Jag har också tolkat den, men den är helt annorlunda. Du får se sen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Gun, ja det var riktigt skönt, jag kan nog bli en innemänniska om jag inte har den där handen på axeln! Vad roligt att du kommit igång med layouter, jag såg din tidigare med morbror Erik, jättefin. Nu blir jag nyfiken på denna, tittar upp en dag! Kram

      Radera
  2. Ett sånt finurligt papper med figurerna som du öppnat halvt. Så läckert att du lagt dom delvis över fotot också. Friskt och snyggt med det gula och gröna och den titeln är jättefin, Heidi Swapp? Ett härligt foto på er båda eller ska jag säga er tre ;) med kameran menar jag , haha :) Går och funderar hur jag ska tackla din fina skiss... Ha en härlig dag!! KRAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna, åh, jag minns ju såklart inte var texten kommer ifrån, du har mycket bättre koll än jag. Jag säger som min mor alltid sa, vänta bara tills du blir lika gammal som jag...... haha! Då fnös jag..... Kram

      Radera