Translate

tisdag 27 oktober 2015

Promenadsällskap

Jominsann, idag följde Harald med mig på promenad, det var riktigt trevligt. Vi körde ut till Krapperup och gick runt i parken och ner till Lerhamn. Fantastiskt fint väder med sol och vindstilla, hur skönt somhelst.





Det är så vackert denna tiden i parken, överallt är det fint.







Vi hittade tom en massa svamp, nog inte ätlig.


Ner till havet i Lerhamns lilla hamn.




Tillbaka hemma blev det pyssel. Med risk för att bli hånad så sydde jag idag, herregud, känns som i gamla tider när jag knåpade ihop allt möjligt. Still going strong alltså! Nu blev det inte så bra, ser väldigt hemmasytt ut, haha!


Ett fordral till min Iphone, hörlurar och med plats för pengar/kreditkort. Jag hittade gamla tygbitar från velourtiden och ett älgtyg som jag sydde skjortor av till sonen Joel när han var liten. Jag skrattar verkligen åt det själv. Fyllning i fickorna så det blev lite stabilt och ett svart gummiband att vika över med + en hake i ett band. Fiffigt va?


En layout får det bli också idag såklart. Månadens utmaning hos White..with 1. En lite svår färg, aprikos, men det ska ju vara lite utmaning.



Vit CS med en del stenciltryck och stämpling, mönsterpapper från MyMindsEye, tårtpapper och en stor blomma som jag aldrig trodde jag skulle få användning av, där ser man! Ett underbart foto på barnbarnsbarnet Alva som jag inte själv tagit, det är Lennarts, dotter Mias ex som är en duktig fotograf.

Det är skollov denna vecka och barnbarnet Wille ska sova hos oss två nätter när Joel jobbar. Mamma Petra och systrarna har åkt till London. Jag gjorde middag till dom och först bakade jag en enkel sockerkaka som jag vet att Wille gillar. 



Köttbullar med potatis, brunsås, kokta morötter och lingon, vanlig traditionell mat som jag vet gillas.


Jag serverade sockerkakan med hallon och vispgrädde.


Nöjda var dom trots allvarlig uppsyn.

7 kommentarer:

  1. Hi.. Your layout for White With One is so beautiful.. the photo is so sweet and love all the layers under your photo.. thanks for joining in this month..

    SvaraRadera
  2. Such a sweet layout. Thanks for joining in with us at WW1.

    SvaraRadera
  3. Such a stunning layout. Thanks for joining us at WW1 :)

    SvaraRadera
  4. Nice look into your life in photos!! And very sweet layout using Peach! Thank you for playing along with us this month at White With 1!

    SvaraRadera
  5. Very pretty layout. Thanks for joining us and playing along at WW1

    SvaraRadera
  6. Thanks for playing along this month at White..with 1. The use of the different pattern papers tie in perfectly.

    SvaraRadera