Translate

onsdag 14 oktober 2015

Onsdag

Tidig morgon till Helsingborg och lasarettet, kallad till ÖronNäs och Hals för uppföljning av ansiktsförlamningen. Helt återställd är jag och det visste jag ju, men dom vill väl ha det dokumenterat. Harald körde med mig in, jag har ingen lust att leta parkering så annars hade jag hellre åkt buss. Vi tog tillfället i akt och hälsade på våra vänner på S/Y Chantalle för en kaffe och lite prat.



Det vanliga fikafatet, fast den där gröna fick vara för min del.


Lite pyssel vid symaskinen och scrapping under eftermiddagen. Igår var det tisdag och en ny skiss hos Veckans Skiss så min layout där visar jag idag. Dom gör jag oftast långt i förväg så det är ett tag sedan.



Vit CS med miststänk och papper från SC med dekorationer och guldtext. Foto på Alice när hon satt med sin guldväska när vi "åkte tåg".

Jag har väntat hela sommaren på att få komma och se barnbarnet Ebba spela fotboll, men ikväll sms:ade Joel att det var sista matchen hemma. Det var en jätterolig match, jösses, vad duktiga tjejerna är, ingen barnfotboll längre utan härligt tempo, tuffa tag och bra spel. 




Här är Ebba i farten, jag tog många bra bilder, men alla blev suddiga. Min kamera med teleobjektivet klarade inte av mörkret så det var jättetråkigt.


Matchen slutade 3-0 till KDFF (Kullabygdens damfotboll) och dessutom vann dom hela serien så det blev ett glatt avslut och glada tjejer. Så roligt att få vara med om det även om jag frös jättemycket.



4 kommentarer:

  1. Åh, kul att se bilder på Ebba! Sen en underbar scrap på sötaste Alice!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var så roligt att se henne spela, nästa säsong får vi se till att gå tillsammans även om Ebba är lite avig med publik!

      Radera
  2. Åh!! som jag gillar din tolkning av den här skissen!! Stor favorit!! Sååå läckert med guld detaljerna!!! Nuuu måste jag packa klart, hej och hå!!! :) KRAM!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, inte lätt att packa för dig med alla barnen. Jag skulle varit nära panik! Kram

      Radera