Translate

torsdag 1 oktober 2015

Mycket idag.....

Vilken dag idag, trött är jag, men en del beror nog på fastandet. Nu vill jag bara lägga mig och vakna imorgon och äta frukost.
Idag var det först vattenpilates på Sporthallen, ganska jobbigt, men skönt och roligt.


Detta fick bli istället för promenad idag. Jag fortsatte sedan till frissa och klippte mig. 

Lidl har en skärmaskin denna veckan från idag och det köpte jag en. Lite aning stor, ska kolla den mer imorgon. Men, bra pris 199 kr.

Direkt ut till Jonstorp för en fotobedömning med Fotoklubben. Vi bedömde bilder med tema Konstbilder, det var intressant och trevligt.


Kvällen har också gått med Fotoklubben. Ett trevligt medlemsmöte som alltid. 

Ingen scrapping idag heller, men jag har en layout kvar att visa. Den är bara ett bevis för att jag är helt förvirrad för tillfället. Layouten är till Challenge YOUself och det är en skiss med anmodan att skriva något till sig själv. När min scrapvän Anna visade sin, som var helt fantastiskt fin så tänkte jag att jag får kolla min och se hur dålig den är. Då insåg jag att jag glömt skissen och bara tänkt på det där jag skulle skriva till mig. Jag är helt enkelt inte i mina sinnes fulla bruk. Jag får strunta i att använda den, men kan ju visa den här ändå.



Den var ju rolig att göra iallafall, vit CS och mönsterpapper från Studio Callico som jag klippt i trianglar och cirklar. Ta vara på de små stunderna, känns liksom extra viktiga just nu. 

4 kommentarer:

  1. Ja du ser, du ska inte fasta :) Haha!! Men du har ju hunnit med massor så det är ju också ett skäl till att känna sig lite trött :) Ja just det, man ska följa skissen också, haha, Typiskt!! Men din LO blev jättefin och budskapet gillar vi ju båda!! Såå viktigt!! Sen gillar jag ju trianglarna och din komposition och härliga papper och färger!! Och titel bokstäverna!! Åhh!! Ha nu en bra dag och njut av frukosten :) Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, fast jag gjorde ju den långt innan fastandet... Tack snälla, ja bokstäverna är så fina, tunna i guld, fick dom med kitet från SC. Kram

      Radera
  2. Jättehärlig LO Christel! Jag gillar färgerna och alla roliga trekanter :-) Kram Carina

    SvaraRadera