Translate

måndag 12 oktober 2015

Måndag

Idag har jag varvat tvättstuga med scrapbordet, så härligt att få ha tid att scrappa, vad jag njuter av det. Men först gick jag en morgonpromenad, jag har haft värre ont några nätter i knäet och benet och tänkte att jag måste liksom gänga till det. Nu blev det lite väl långt, 5,4 km, men det var ändå skönt.


Vad ska byggas bakom stationshuset undrade jag, men Harald upplyste om att det ska bli parkeringsplats. Väldans bygge för det!


Det börjar se tunt ut i trädgårdarna nu.


En vacker växt som jag inte fick hel skärpa på.


En lugn fin morgon, men ganska kallt, temperaturen nere runt 5 grader nu.




Visst är det vackert, jag uppskattar så att kunna gå igen.

Jag gjorde bl a en layout till ScrapMuch? idag. En jättefin inspirerande skiss.



Vit CS som jag stämplat och mistat på. Mönsterpapper från SC, en flair och några få dekorationer. Foto på barnbarnen Charlie och Wille. Denna är jag faktiskt riktigt nöjd med själv!

7 kommentarer:

  1. Oj Oj Oj !!!! Där är dom igen dina cirklar !!! Du får ihop dom så bra, den här gillar jag MASSOR!! Ny favorit!! Härliga färger och papper och bakgrunds jobbet , ja ALLT!! Tack!! Ja en så fin växt du fångat, ovanlig!! Vad är det för nåt? Hoppas det känns bättre i knät i natt nu!! Kram på dig <3

    SvaraRadera
  2. Tack, jag blir så glad över din härliga uppmuntran! Du och jag gillar ju alltid samma och för ovanlighetens skull så är jag nöjd själv. Jag har ingen aning vad växten är för något, den växer som en häck så den är inte vild. Knäet är som det är, jag är iallafall glad över att det är bättre! Ha en bra dag, kram!

    SvaraRadera
  3. Love your background work! Amazing details! Thanks for playing along with ScrapMuch?!

    SvaraRadera
  4. Oh how pretty, love that background work! Thank you for joining us at ScrapMuch?!

    SvaraRadera
  5. Gorgeous page! I especially love the colour scheme of your layout. Thank you for playing along with us over at Scrapmuch?!

    SvaraRadera
  6. Absolutely beautiful page!! I love what you did with the background. Thanks for playing along with us at ScrapMuch?

    SvaraRadera
  7. Beautiful page - love your background work
    Thank you for joining us at ScrapMuch?

    SvaraRadera