Translate

tisdag 1 september 2015

Veckans skiss

Tisdag och en ny skiss hos Veckans Skiss. Denna veckan är det jag som ritat skissen, ja ritat och ritat, jag gör dom i datorn.



Denna gjorde jag utifrån skissen, ett bakgrundspapper från Bella och sedan lite spillbitar, ett tårtpappershjärta och ett foto på sonen Joel från 1975. Gå in och titta på de andras tolkningar i teamet och häng på, jag är nyfiken på vad ni gör.

Städningen har fortsatt, i mindre skala idag, jag behövde göra två beställningskort och när jag lämnade dom hade jag skrivit fel datum på båda två. En idiot är jag, jag gick och kollade i min almanacka och fattar inte hur jag kunde göra fel. Det där händer ofta nuförtiden och känns lite skrämmande. Nu får jag försöka rätta till det.



Ett dopkort och ett bröllopskort, jag visar bara framsidan, datumen står på insidan av korten.


Det blev fullständig kaos på mitt scrapbord, så blir det ofta, suck!

På eftermiddagen passade jag barnbarnsbarnen knappt två timmar, men rätt trött blev jag.


Först var det fika, de hade bakat kladdmuffins, gott.


Sedan skulle vi åka tåg och jag skulle hoppa så det gungade. Jag försökte få stopp och sa att jag hade ont i benet (vilket jag hade), men de tittade bara konstigt på mig och ville åka igen.


Alice


Alva


När jag fick slut på tågåkandet så bjöds det på kaffe och sedan avslutade vi med att läsa en hel hög med böcker. Helt underbara är dom! 


På hemvägen cyklade jag ner om hamnen för att besöka Hamnkrogen för att göra en prisförfrågan. Det var helt lugnt, varmt och så fint därnere vid havet.

1 kommentar:

  1. Ååååhhh!!!! Vilket ögon godis du bjuder på min vän!!!! Ja layouten vet du ju redan att jag tokgillar men korten!!!! Åh!!! Särskilt mycket det i gult!!!! Synd att jag redan fyllt år; -) Du vågar blanda så läckert! Tack för input!!!! Kram

    SvaraRadera