Translate

torsdag 10 september 2015

Torsdag idag tror jag!

Denna veckan har ju bara farit förbi, nästan slut på den redan. Jag tog mig lite vatten över huvudet igår med tanke på knäet och idag gjorde jag det verkligen. Jag började med vattenpilates, jösses, jag hade absolut noll kontroll över min kropp i vattnet och flöt hit och dit. Det kändes inte som om jag fick gjort så många rörelser precis, men min syster som gått ett tag sa att jag lär mig. Jag får väl tro på det. Jag hade rätt ont i knäet och fick dessutom kramp hela tiden, man kan verkligen skratta ihjäl sig.


Sportcentrat.


Syster Anita

Jag cyklade sedan direkt till Hanna och barnbarnsbarnen Alva och Alice. Hanna, som är idrotts- och mattelärare jobbar nu lite extra med babysim och annat på Sportcentrat och då behövs hjälp till töserna. Idag hade jag två pass och först var jag hemma hos dom. "Vad ska ni göra med gamlafarmor? frågade Hanna. "Leka" sa dom och det gjorde vi, jag är själv förvånad över min påhittighet haha!


Vi åkte buss och Alice hade sjå med sin guldväska,


medan Alva skötte serveringen.

Jag cyklade hem en och en halv timme och tog sedan nästa pass på lekplatsen vid havet. Fint väder idag också.




Tidigt imorse tog jag en stund vid scrapbordet och gjorde klart en layout till ARTistic Challenge för denna månaden. De har alltid en konstbild att bli inspirerad av och den tanken gillar jag även om det ibland är svårt.



Jag blev inspirerad av färgerna, husen och havet. Bakgrundspappret är från Kaiser Kraft och mönsterpappret från Maja Design. Trädekorationer och en barkstjärna, symaskinssöm och lite annat. Skrivmaskinen fick jobba med texten om fotot som är från Elba i Italien där vi seglat  både 1997 och 2013. En ö som vi tokgillar och som vi gärna skulle vilja återvända till.

10 kommentarer:

  1. Du måste lyssna på din kropp och på tant Anna, VAR försiktig och skynda låååångamt!!! :) Nog med skäll!!! Härliga bilder på tjejerna och vad mysigt ni ser ut att ha det. Nu till din LO, MAKALÖST snygg!! Gillar Allt, och du har verkligen fångat känslan i konstverket tycker jag!! Härligt!! Den zig-zag sömmen sitter som en smäck!! Tack för inspiration!! KRAM Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag lyssnar och lyssnar, men jag tror att den luras....... Tack, den utmaningen var inte så lätt, svårt när det är färger som inte passar en själv men det är ju det som är utmaning, att inte göra samma hela tiden. Kram

      Radera
  2. Tyckte att det såg ut som du hade lite ont i knät när du gick över Strandgatan upp till Storgatan. Så bra att de har dig som kan ställa upp för Alva och Alice när de behöver det. I dag är det vår tur och Sven startar bilen för att hämta Clara i Helsingborg. Helt underbart att få rå om barnbarn (i vårt fall som fått dem sent i livet) så länge de behöver passning och de vill vara hos oss. Ha en bra helg på er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hade ont och var dessutom trött vid det laget, men det är bara och bita ihop! Ja jag tycker det är roligt, mina barnbarn var ju stora innan jag blev pensionär så jag får ta igen det nu på dom istället. Ha en bra helg själva och hoppas dagen blev bra!

      Radera
  3. I so enjoy when you join us at ARTastic....love the glimpse into your world that you give! Glad you enjoyed your 'play' with your grand girls...& You ALWAYS rock the ARTastic challenges...even if you find them a little difficult. ADORE Your interpretation of this one...I can so 'see' where you took it from. LOVE those 'natural' colours and elements. GORGEOUS!!!! Thanks for sharing:):)

    SvaraRadera
  4. Beautiful layout and gorgeous photo. Love the way you've used the colours from the inspirational artwork. Thank you for joining in on our challenge at ARTastic.

    SvaraRadera
  5. Looks like you have had a busy time with your Grandchildren, but fun :) Love your layout, you have nailed the colour palette. Love your embellishments and the gorgeous photo. Thank you for sharing with us at ARTastic
    Mary

    SvaraRadera
  6. Such gorgeous little girls and such a lovely page you have created. The colours work brilliantly. Many thanks for sharing with us on ARTastic.

    SvaraRadera
  7. Your page is wonderful. You have used the colours beautifully. Thank you for joining in with us at ARTastic.

    SvaraRadera
  8. Such a nice clean page with beautiful embellishments. It suits the inspirational painting well. Thank you for taking the time to join in with our challenge at ARTastic this month. Glad you enjoy the paintings

    SvaraRadera