Translate

söndag 27 september 2015

Härlig höstdag!

Vi har jobbat med golvet under mattan, vad jag blev irriterad, tror jag ska kontakta Ikea även om det inte nyttar till något. Till slut efter mycket jobb kunde vi lägga på den nya mattan och få det nymålade bordet på plats.



Ett fantastiskt väder och vi hade en båtvisning. Jag promenerade ner, jösses vad sakta det går, jag måste träna upp muskulaturen i benet. Båtvisningen gick bra, men som jag skrivit tidigare så är det mycket som ska stämma och många tittar runt på många båtar innan de bestämmer sig. Denna familjen hade dessutom en båt som ska säljas först. Men, man vet aldrig när allt klaffar. Vi tar det ganska coolt och får vi segla en sommar till så gör inte det något.


Lite vissen palm, får väl snart fraktas bort.


Folk var ute och paddlade på brädor.




Här satt Harald och väntade i solen, det var jättehärligt idag.



Många passade på att torka sina segel.


Köpmansgatan


Nya fina planteringar på Kyrkplatsen.


En väldigt liten stund vid scrapbordet idag men jag hade redan nästan gjort klar denna. Till Kraft+ och deras fina septemberskiss. På deras utmaningar ska man använda Kraft papper som bakgrund och denna månad även trianglar.



Jag använde mönsterpapper från Studio Callico och klippte ut trianglar från ett Carta Bella papper. Vita färgstänk, några dekorationer och texter samt symaskinssöm och häftklammer. Foto på dottern Mia. 

13 kommentarer:

  1. Är det någonstans det lönar sig at klaga så är det på IKEA. De är väldigt tillmötesgående så kolla. Ni får ha kvitto och bildbevis. För övrigt var det härliga bilder. Det är tacksamt en sån in dag. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kanske jag testar iallafall! Underbart väder har vi och nu har solen stigit upp igen! Kram

      Radera
  2. Oj oj !!! Den LOn satt som en smäck!!! Gillar den skissen massor och du gjorde den ännu bättre! Gillar massor! Kram :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, kanske du hinner med också, några dagar kvar! Kram

      Radera
  3. Hej! För ganska länge sedan upplevde jag samma sak. Hade gäster som tyckte de måste städa hela huset innan de åkte ( vi var inte hemma) de våt-torkade parkettgolvet och la på mattan (inte från Ikea) som hade gummi på baksidan innan det var riktigt torrt. Då fastnade klistret på golvet....
    Lycka till! Kram

    SvaraRadera
  4. Lovely page! Thank you for joining us at Kraft Plus!

    SvaraRadera
  5. Jag måste då erkänna att jag aldrig haft bort mattan sedan vi köpte den för ca 3 år sedan så jag vet inte vad som kan ha gått snett. Ha det bra Vanja i det fina vädret! Kram

    SvaraRadera
  6. Beautiful take on the sketch! Thanks for joining us over @ Kraft+ :)

    SvaraRadera
  7. Oooh! That is a MESS under your rug.....I hope it all came off! Anyways, I really love your LO based on our K+ sketch. Those pink triangles look lovely, and using the staples works so well. So happy to have you joining with us in the challenge this month:):)

    SvaraRadera
  8. love love love what you have created here! Love those soft wisps of cotton and the soft colours.. just beautiful work
    Thank you for playing along with K+ Sketch challenge x

    SvaraRadera