Translate

lördag 5 september 2015

Fotomara i ösregn

Idag har det varit fotomara i vår regi och då är det flera fotoklubbar som deltager. 10 motto får vi och får bara ta exakt 10 foto och i mottonas ordning. Blir bilden dålig är det inget att göra,  jo man kan radera alla bilderna och börja om från början. Vi samlas på morgonen för en fika och anmälan.


Vädret var ju intressant och regnområdena avlöste varandra.




Sedan var det bara att ge sig iväg. Jag cyklade och gick ibland och tro det eller ej, jag ställde min cykel på Ärtan och Bönan, en liten skog (vad jag nu skulle där och göra) och sedan kunde jag inte hitta tillbaka till cykeln. Jag var helt vansinnigt förbannad på mig själv och när jag äntligen hittade cykeln cyklade jag ut ur skogen på fel håll. Det är något allvarligt fel på min orienteringsförmåga! Dessutom regnade det och mottona var svåra, fast det var ändå roligt. 

Jag hade lite bråttom att bli klar eftersom vi hade en visning till med båten. Det är roligt att det iallafall är efterfrågan sedan är det mycket som ska stämma.

Hemma igen fick jag en stund vid scrapbordet och gjorde en layout till Hobbyworlds septembertävling. De har en fin skiss att tolka.



Vit CS med grön mist, blandade papper från Bella, Studio Callico och Echo Park, även dekorationerna är olika från mitt scrapförråd. Foto från en kväll i sommar med picnic med mina barn med familjer. Sådana kvällar gör mig så tacksam för vad jag har.

Ikväll är det bara soffan, genomfrusen och trött.

10 kommentarer:

  1. Hej! Tack för besöket i min blog, tyvärr är det inte jag som är konstnären av trädet, om jag minns rätt så är det ett gemensamt projekt som gjordes Slöjdhuset här i Uddevalla, den verksamheten som kommunen inte hade råd att behålla, huset ett mycket gammalt som behövde lite omvårdnad , fick nån annan ta över, det var många hantverkare som sålde sina alster där under många år, sen blev det ju även en social gemenskap, även jag sålde där några år, lappteknik syssla jag med, vi hade några damer som bakade bröd, och på den måndag en gång i månaden som det var torgmarknad, var det strykande åtgång på både bröd och fika. Ja , det var då det, en härlig tid, måste nog göra en LO på de tanterna.! En sån underbar bild du har på din blogg....gillar höstfärgerna
    Ha en fortsatt fin helg , hoppas du får upp värmen igen.
    Kram Inga

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vilken underbar historia, finns inte så mycket sådant nuförtiden. Kram

      Radera
  2. Haha!!! Sådär kan jag göra på parkeringen här hemma på Ica fast med bilen,haha!!! Jobbigt då men roligt efter en stund ju :) Men ååååhhhh!!! Christel, en så grön och fin LO!! Jag scrappar alldeles för sällan med grönt fast jag ÄLSKAR grönt. Du har bara satt den här skissen så perfekt!! Den är så läcker och en massa härliga detaljer att upptäcka, MUMS!! Tack för att du går före och visar vägen :) Ja du vad mycket vi har att vara tacksamma för... Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja så mycket tokigt man gör, men som du säger, blir roliga minnen! Tack, ja jag blir alltid så glad när jag använder gröna färger, finns en till utmaning med grönt denna månaden hos White with 1, kolla den om du inte redan gjort det. Tacksamhet är ordet just nu när man ser människor på flykt från familjer och rötter. Kram

      Radera
  3. Va fint du har tolkat skissen! Måste ta tag i den snart för den va så himla fin. Älskar dina färger o ormbunksbladen va så himla fina.
    Vilken härlig fototävling ni verkar ha! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Åsa, ja jag är helt förälskad i de där gummibladen, fick dom i mitt månadskit, men undrar om det finns mer liknande, har inte hittat än. Kram

      Radera
  4. Din layout är verkligen fin, de gröna färgerna ger den en härlig sommarkänsla.
    Tack för att du är med och tävlar med oss på Hobbyworld.

    Mvh/Helén

    SvaraRadera
  5. Fantastiskt fin LO med många lager - jag gillar den verkligen!

    Tack för att du är med och tävlar hos oss på Hobbyworld!

    Kram,
    Jeanette - Tettiz

    SvaraRadera
  6. Kanonsnygg layout i härligt sommargrönt, gillar! :)

    Tack för att du är med och deltar hos oss på Hobbyworld!

    Mvh Malin

    SvaraRadera
  7. Superfin layout, verkligen härlig i färgerna och alla lager med papper.

    Kul att du är med i Hobbyworlds utmaning denna månaden.

    Kram Katja/Mezzanotte

    SvaraRadera