Translate

tisdag 15 september 2015

Cykling

Idag fick det bli en cykeltur istället för promenad. Det går bra det också även om det inte är lika lätt att fotografera. Det blåste en aning och ikväll har det varit en rejäl urladdning med åska, regn och hagel, riktigt busväder.


Jag cyklade ut till Margreteberg och satte cykeln.







Lite sommarkänsla kvar


Cyklade via Sandflygsgatan tillbaka och hälsade på sonen Joel. Han håller på med en tillbyggnad till huset, där är alltid stora projekt på gång.



Det ska bli kul och följa framskridandet, men det blir inte klart förrän till nästa vår/sommar.


Här var ju mitt stora projekt förra våren och det har faktiskt hållit sig bra och Joel har fortsatt denna sommar. Nu är nästan allt röjt och hanterbart.



Jag fick plocka äpplen, tackar jag för.


Det är tisdag och en ny skiss hos Veckans Skiss


Min inspirationslayout denna veckan är denna.


Jag använde en turkos CS som bakgrund, tvekade länge, men så blev det, ett turkos mönsterpapper med lite mist och stämpling och sedan en röd/orange accentfärg. Foto på maken från i somras när han under ett vrål doppade sig från båten i det kalla vattnet som var denna sommar.



3 kommentarer:

  1. Ja jag tjatar på om dina foton men dom är ju så fina!!! Vågorna ser ut att komma ur skärmen nästan!! Hoppas verkligen du inte klättrat nåt idag nu ;) Underbara färger , papper och dekos på din VS LO!! Älskar den färg kombon!! Man blir glad :) Ha det gott!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, ja jag klättrar bara lite försiktigt haha! Gillar också den färgkombon, men på denna tyckte jag inte det blev riktigt bra, är så viktigt med just nyansen tycker jag. Är inne i en period då jag aldrig blir nöjd, men kommer igen! Kram

      Radera
    2. Ja nu är du kinkig ;) Färgerna och nyanserna ser jättebra ut i min dator iallafall :) KRAM <3

      Radera