Translate

fredag 4 september 2015

Barnpassning

Det är helt sanslöst vad dagarna går, ska det hålla på såhär så är ju min tid snart slut. Nej, ändå inte, jag har ju bestämt mig för att bli över 90 iallafall. Att känslan är så är nog att allt som ska göras tar sådan tid, jag fattar inte det. Idag kom barnbarnsbarnen Alva och Alice hit när mamma Hanna skulle jobba några timmar. Vi åt lunch här och allt gick bra.



Glass till efterrätt och sedan gick vi till Biblioteket för att läsa böcker.


Töserna hade klänningar som Hanna hade som barn, kul att se.




Jonathan och Hanna kom och hämtade dom på Biblioteket och jag gick hem för att få lite motion. Ett kort besök hos syster min, hennes son Thomas håller på att flytta från Lund och hit i samma fastighet som hon och de jobbar på med flytten. 
Ikväll tar vi det lugnt och har det skönt.

Jag har ju förstås gjort en layout idag, en skiss hos Scrappegarasjen, en fin sådan.


Jag blev inte alls nöjd med min layout idag, men den får ändå duga, jag ville så gärna göra en bättre. Fast Alva och Alice som är på fotot tillsammans med mamma Hanna  tyckte den var rolig med glassen och glassbilen och då blir jag ju nöjd ändå.


Jag använde vit CS med sprayad och tryckt mist samt papper och dekorationer från Carta Bella. Jag tror det finns en cardstocktjuv här för mina vita CS tar slut hela tiden hur många jag än köper.

En trevlig helg till er alla!

12 kommentarer:

  1. Mys med de små är alltid kul. Önskar dig och Harald en skön helg!

    SvaraRadera
  2. Åh vilken lycka för dig med dessa töser och vilken lycka för dom och föräldrarna att dom har DIG!!! Klart du ska vara nöjd med en sån mysig LO!! Härliga sommar färger och fina papper och ett underbart motiv, perfekt!!!! Vi har för höga krav på oss själva både du och jag emellan åt tror jag bestämt....Vi gör det ju mest för att det är så roligt och avkopplande, det andra med positiv feedback är ju också kul men inte vikitgast...Jag talar minst lika mycket till mig själv ;) Nu ska jag in och skriva och länka din VS!! :) Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, du har så rätt så, det gäller att hålla fokus på varför vi håller på med detta! Kram

      Radera
  3. Jättefin LO Christel! Älskar färgerna du har använt! Kul att du också provar den sidan. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja du inspirerade ju mig där.... Kram

      Radera
  4. Kjempe fin Lo :-) Gøy med masse fine sommarfargar :-)

    SvaraRadera
  5. Så flott sommer LO og herlig tolkning av skissa. Takk for at du deltok på utfordringen hos Scrappegarasjen. DT-May Linda

    SvaraRadera
  6. Lekkert! Nydelige farger:) Flott tolkning av skissa!
    Takk for at du deltar på scrappegarasjens utfordring.
    www.scarppegarasjen.no

    SvaraRadera
  7. Vad roligt att du hittade vår utmaning på Scrappegarasjen och tack för at du var med. Snygg layout du gjord med skissen.

    SvaraRadera