Translate

onsdag 12 augusti 2015

Utsliten?

Det har jag verkligen funderat på idag, utsliten, är det nu jag ska börja fatta att inte alltid kroppen håller och att mitt huvud och min kropp liksom inte har någon hälsosam kommunikation? Imorse kom min storasyster och höll en liten föreläsning, men hon var inte först, haha, jag hade börjat tänka! Storasystrar är alltid de klokaste i familjen och lillasystrar får liksom fritt härja runt. Idag har jag iallafall försökt att ta det lugnt och flera besök har förgyllt min dag. Emellan dessa har jag börjat scrappa igen. Det har inte gått lätt idag, det känns som om jag har glömt hur man gör. Till slut blev jag ändå klar med en layout, till Scrap The Girls augustitävling. Dom har en moodboard att inspireras av.



En mörkblå CS som ser ljusare ut på bilden och mönsterpapper från Studio Callico, bling i form av guldord, pil och guldpasta med en stencil. Vit mist och mörkblå diecutstjärnor och blommor. Symaskinen fick avsluta det hela. Foto på barnbarnsbarnet Alva när hon var bebis. Jag är inte så nöjd, men får duga som start och rörigt blev det på scrapbordet eftersom jag alls inte kunde bestämma mig för något.

Kusin Gun kom upp med en jättefin blomma och strax efter skulle Harald angöra hamnen så jag fick åka ner med henne och möta honom.



Härligt att se honom komma, han har gjort ett jättejobb med att segla själv från Kungshamn och hem på tre dagar. Ikväll är han helt slut och nu behöver han verkligen vila, detta är inte helt bra för honom.




Kusin Gun som sedan körde mig hem igen.

Strax efter mottagandet fick vi besök av goda vänner som hade sett honom komma.


Jan och Ove i samspråk med kapten


Ingrid sitter säkert i sittbrunnen efter en liten fadäs, haha!

Veckans Skiss har kommit igång igen med sina skisser efter sommaruppehållet och dessa två layouter har jag hittills bidragit med där.


Nu är det så längesedan jag gjorde dom så jag har glömt, men jag tror att det bakgrundspappret kommer från Fabscraps, ett gammalt papper från gömmorna och även mönsterpappren. Ett genomskinligt plastband med klockor. Jag har skrivit ut texten med fakta om min farfar som vi kallade Fåfår. Fotot är alltså på honom.


Till denna har jag använt en beige CS och alltså, mönsterpappren kommer jag inte ihåg. Foto på dotter Mia.
  
Hoppas att ni hänger på VS nu och tolkar, det är så roligt att se!

14 kommentarer:

  1. Ja jag gillar iallafall din härliga nypremiär LO massor!!! Vänta ska du få se att jag inte blir ensam om det.. :) Båda dom andra är ju också hel mysiga, särskilt den med Mia men det har jag ju redan sagt :) Bra att vi är många som föreläser för dig ;) Men du är ju en vuxen och klok kvinna så du vet och förstår ändå <3 Skönt att du äntligen har kapten hemma hos dig igen!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, uppmuntrande ord behövs just nu och det betyder mycket. Jag är iallafall så glad över att ha scrapperiet även om det inte alltid lyckas, eller är det så att jag vill mer än jag har förmåga till. Kram

      Radera
    2. Du har så mycket förmåga så du inta anar!!!! <3

      Radera
  2. Gläds med dig att du nu har Harald hemma! Roligt att prata en stund med dig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack och tusen tack för besöket, det är så roligt att prata en stund. Kram

      Radera
  3. Visade bilden på Alva för Jonathan och han säger: vem är det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, det är nog för mycket med nya jobbet!

      Radera
  4. What lovely layouts, and great to see you had a great day with friends. Thanks for joining us at Scrap The Girls

    SvaraRadera
  5. You've created some beautiful layouts! I love the pops of gold on the first layout! Thanks so much for joining us at Scrap the Girls!

    SvaraRadera
  6. I love the texture on your first layout. And what great photos.

    SvaraRadera
  7. Popped over from Scrap the Girls - such a cute layout! Thanks for joining in at STG!

    SvaraRadera
  8. Thanks for playing along with Scrap The Girls! I love how you've used our colour challenge - the texture in your layout is beautiful. x AJ

    SvaraRadera