Translate

torsdag 13 augusti 2015

Sommar

Nu är det sommar hos oss, det känns nästan som ett hån fast det är ju skönt. Jag kämpar på, jag har lättare för att gå och anstränger mig för att gå rätt vilket jag inte gjort på länge. Jag har fortfarande jäkligt ont, men det skulle jag ju ha i 3 dgr så jag får ha tålamod. Imorse började jag med det digra träningsprogrammet som jag ska göra två ggr per dag. Vi fick lite besök idag också, Haralds syster Inger kom också Hanna och töserna. De hade valt ut en blomma till mig, dom är så söta.


Vi har inte träffat Alva och Alice sedan bröllopet och det var så kul att se dom igen.





Alltså jag blir så bortskämd, alla är så snälla trots att det bara är en liten simpel operation jag genomgått. Ingers blomma är enorm och är precis vad jag behöver till vår ingång eftersom jag slängde allt när vi seglade iväg.

Vi åkte ner till båten, nu startar tillbakapackandet och sedan ska allt tas omhand här hemma. Det är en aning tröttande och får ske lite i taget. När vi kom ner till hamnen som idag var full av människor, bestämde vi oss för att äta lunch på Hamnkrogen. Det är så trevligt och vad glad jag är över att vara hemma.


Harald åt sin favorit, schnitzel medan jag åt lax. Jag blev getingstucken i armhålan, jag fattar inte varför jag ska få allt detta året, dom kan väl sticka någon annan!



Det är så mysigt att kunna sitta ute och titta över badet, hamnen och havet, LYCKA!

Jag har fortsatt med lite scrappande idag, jag tror att jag kommer igång igen. Idag blev det juli månads skiss hos My Creative Scrapbook, sista dagen, men det är ju ok. Skissen är denna fina




Jag har använt vit CS med gul mistspray och stänk med rosa och svart. Mönserpappren är från Studio Callico utom det prickiga som är från My Minds Eye. Jag ritade cirklar med en akvarellpenna också fick jag användning av en blomma i gömmarna. Jag använder inte detta så ofta och känner mig ganska nöjd när jag blir av med någon. Foto på barnbarnsbarnet Alice som jämt säger att "jag gillar gult" och hon väljer alltid den färgen i allt.

8 kommentarer:

  1. NJUT nu av den sommar som bjuds!! :) Härliga bilder och fina blommor som du är såå värd!! Ja du den getingen kunde väl valt någon annan kan jag faktiskt tycka...MEN!!! Duuu, vilken toksnygg LO du gjort!! Den blir en Featured LO!! Jag lovar!!! Så imponerad blir jag Christel!!! MUMS!! Den liftar jag nog nåt tag :)
    Tack för härlig input, så roligt att du är på banan igen, har saknat dig!!!
    Var snälla mot er själva nu ni båda!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack för dina ord och dina roliga kommentarer Anna! Jag blir alltid så glad, kram

      Radera
  2. Idag är det jag som knappt känner igen, tycker att scrapbilden på Alice är så lik kusin Lova! Hanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, men det tänkte jag på när jag träffade Lova på bröllopet!

      Radera
  3. Bright and cute! Thank you for playing at My Creative Sketches.:)

    SvaraRadera
  4. This is so pretty! Love how you contrasted the pink with the yellows! Thanks for playing along with us at My Creative Sketches!

    SvaraRadera