Translate

onsdag 19 augusti 2015

Högtryck

Ja då har högtrycket vi väntat på hela sommaren parkerat sig över landet, iallafall i vår landsända. Men, det känns inte lika roligt som om det hade kommit i tid. Skolan har börjat och alla jobbar igen. Vi avvecklar båten, det är vad vi orkar just nu. Fast vi har sköna stunder också där i sittbrunnen i solen.


Dagens packning körs upp till bilen och fyller lägenheten med olika saker som ska tas om hand.


Vännen Margareta kom med två stora påsar plockade blåbär, så snällt och så gott!


Mia kom också efter jobbet och levererade en bok till mig och hon fick smaka innan hon cyklade hem  
 igen.

En liten scrapstund som vanligt, denna dagen blev det En liten butiks månadstävling.  Det är en lift, alltså att göra en layout som blir lik. Jag tycker att jag får lite prestationsångest över det, vill ju göra den lika bra, och ändå lite olik.



Jag fick problem och en väldig röra på scrapbordet eftersom jag aldrig blev nöjd. Iallafall blev det denna till slut, vit CS och de flesta pappren från Bella med några få dekorationer. Foto på barnbarnsbarnet Alva.

En utläst bok får avsluta idag.


En skön historia som handlar om ett äktenskap under upplösning som både är rolig och lite sorglig, en underhållande bok, värd att läsa på många sätt.

4 kommentarer:

  1. Du har lyckats lifta med stor bravur och absolut gjort den till din egen!!! Nu fick jag prestations ångest ;) MMM gott med blåbär!! Ja njut nu av värmen trots att den kom "fel" tid!!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, jag har ju precis beundrat ditt senaste kort, så läckert! Ja blåbär är bland det godaste som finns tycker jag. Kram

      Radera
  2. Jag tycker din lift är jättefin! Den där boken tipsade min svärmor mig om också så den är på min lista.

    SvaraRadera