Translate

tisdag 7 juli 2015

Sommarutmaningar

Veckans skiss har två sommarutmaningar att tolka under juli månad, hoppas många hänger på! De är lite annorlunda än vanligt med lite mer än bara en skiss. Den första skissen är med tema Mitt smultronställe.

Min inspirationstolkning där är denna


Jag har använt blå CS, skrivmaskinen har jobbat med journalisten, några dekis och paljetter. Ett stort foto på bästa ön i Fjällbacka skärgård, Långeskär som är vår favoritö. Nu är vi förhoppningsvis snart där.

Den andra utmaningen är både ett färg/mönstertema och en skiss.



Här är min tolkning


Jag vände på skissen, använde vit CS med lite akvarellfärg, några olika mönsterpapper och dekorationer, en flair och titeln har jag skrivit ut från datorn. Fotot har jag tagit i Göteborgs skärgård förra sommaren.

Idag har jag varit i Helsingborg och gjort magnetröntgen av mitt knä. Det gick bra och nu är det bara att vänta på resultatet. Ortopeden jag har gått hos har semester tom 2 augusti. Jag börjar bli riktigt less på smärtan nu, men får ju bara stå ut, jag vill inte fortsätta att äta Ipren längre, det hjälper ändå inte mycket.


Snygg skjorta delas ut under röntgen. Harald var med och vi skulle fylla på gasol till båten på depån i Helsingborg. Dom öppnade inte förrän kl ett så vi tog en sån där fantastisk fika som man kan vara utan.

4 kommentarer:

  1. Skönt att röntgen är avklarad i alla fall! Sån fika är,alldeles nödvändig, njut bara!

    SvaraRadera
  2. Nu är du en bit på väg i allafall med ditt knä!! Underbara härliga sommar layouter du bjuder på hos VS!! Nu gjorde ni det allt lite klurigt för mig, stora foton osv... Men vad är väl en utmaning utan lite att klura på??!! ;) I kväll fick jag mitt kit ifrån Paper Camellia levererat när våra vänner från USA kom, det ser jätte fint ut, men har inte hunnit titta ordenligt. Köpte ju ett när jag vann en lottad vinst hos dom i våras. Tog leverans dit så slapp jag en stor frakt där i allafall :) Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Spännande att höra vad du tycker om det kitet, så bra att ha egen leverans därifrån. Ja, lite kluriga utmaningar, men ska ju vara lite annorlunda än det vanliga. Lycka till med dom! Kram

      Radera