Translate

tisdag 9 juni 2015

Nu packar vi....

Ja nu packar vi igen och hoppas vi kommer iväg imorgon. Vi hoppas också på sprayhooden annars får vi segla utan den.
Det var skolavslutning idag som jag, sedan jag blev pensionär, alltid gått på. I år är alla mina barnbarn i den åldern i Grekland på semester så då kändes det inte motiverat att besöka kyrkan.
Vi fick titta lite från balkongen.


På väg ner till båten cyklade jag förbi minigolfsanläggningen, jösses vad det jobbas fortfarande. det får spelas mycket minigolf för att finansiera det tror jag.


Även en liten kiosk har kommit på plats.


När vi var i båten kom en seglarvän från Helsingborg inseglandes. Det är ju så det ska vara på sommaren, oväntade träffar i sittbrunnen.



Nu är alla kläder och mat på plats igen och bara det allra sista är kvar till imorgonbitti.


Ett kärt besök hos dottern när hon kommit från sitt jobb, för lite prat, mysigt. Böcker lämnas och hämtas hos henne och jag har läst ut en bok.


En varm och underhållande bok, som väl inte precis tillhör de högre litterära verken, men jag tyckte mycket om att läsa den och den var svår att lägga från sig. En annan tid och en annan värld, alltid nyttigt att läsa om för att förstå allt.

Tisdag idag och Veckans Skiss har en ny skiss. Det är duktiga Åsa som ritat skissen, http://veckansnyaskiss.blogspot.se/2015/06/67.html



Min inspirationslayout är denna, med vit CS med färgstänk. Mönsterpapper från Studio Callico och Bella, bards och sytråd och lite annat. Foto på min svärdotter Petra från Bohuslän förra sommaren.

Idag gjorde jag en sats coleslaw att ha med i båten. I Icas senaste Buffétidning finns ett grundrecept och sedan lite olika blandningar därtill, http://www.ica.se/recept/coleslaw-grundrecept-718985/ Väldigt bra tycker jag. 

Jag fick vitkål över och blev plötsligt sugen på stuvad vitkål som mor ofta gjorde så det blev vår middag tillsammans med stekt falukorv. Inte dumt alls.



5 kommentarer:

  1. Härligt för er attt äntligen få komma iväg igen med båten..... tur att du har några LO på lut att visa. Din inspirations LO är just det, INSPIRERANDE!!! Jag har lånat lite av dig :) Den kommer nog imorgon.... Hur är det med ditt knä förresten? Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ser fram emot att se din layout! Knäet, jo jag linkar på, kan inte gå så långt än, men jag tycker det blir liiiite bättre dag för dag. Vaknat till sol och fint väder idag så nu kastar vi loss, men ska inte segla långt, hoppas på wifi, kram

      Radera
  2. Hoppas det blir bättre denna gången...ha det så skönt..kram Gunnel

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, hoppas vi verkligen också och det ser så ut idag iallafall! Kram

      Radera
  3. Säger som de andra hoppas på en bra resa för er.

    SvaraRadera