Translate

fredag 19 juni 2015

Midsommarmorgon


Långfrukost och internet i båten, då kompenserar det lite från allt elände. Just nu vid tiotiden spricker det till och med upp lite på himlen och det går att skymta lite ljusblått. Jag kunde kolla valutan och blev varse att motorräkningen gick på 34.500 svenska kronor och nu ska jag inte kommentera det vidare, dämpar bara stämningen.
Igårkväll gjorde jag en heldum sak, glad som jag var över att vara på gång igen och även att träffa vänner så glömde jag för ett ögonblick bort mitt knä och hoppade av båten från fören ner i stenkajen. Det gjorde så j-a ont så jag rasade ihop och höll på att kräkas. Nu har jag sådan enorm värk i hela benet och kan inte ens böja på knäet och varje rörelse gör ont ont. Det är konstigt för det syns inget utanpå och när jag trycker känns det inte heller. Natten har varit jobbig trots Ipren. Vi måste tyvärr segla hem imorgon så jag kan gå till läkare igen med knäet, får se om ortopeden har tid annars får jag gå till vårdcentralen. Jag kan inte ha det så när vi ska segla norrut, denna sommaren känns inte som min bästa precis.
Annars hade vi en väldigt trevlig kväll igår, fem båtar med besättningar och vi grillade tillsammans och trotsade vädret.




Vi avslutade kvällen med kaffe och godsaker nere i vår båt, nio personer, det gick bra.


Jag har läst ut en bok till. En sådan go bok om en mamma som förtränger allt tråkigt och liksom gör om dotterns uppväxt. Mänskliga mekanismer som gestaltas på ett väldigt kärleksfullt sätt. En trevlig bok att läsa, först tyckte jag den kändes lite väl flummig, men efter ett tag förstod jag det hela och då blev det något helt annat.


6 kommentarer:

  1. Ajajaj, illa med knäet! Förnuftigt att komma hem och få det undersökt och behandlat./A

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag börjar bli trött på det.....

      Radera
  2. Benen behöver du länge till så när du varit hos doktorn mm så försök göra som du får order om så du kan bli bra. Ni får "kajsegla" eller vad det heter i Höganäs så kan alla vänner besöka er där, i stället för att ni seglar iväg till dem. Känner med dig då jag vet ........ Välkomna hem även om det inte känns kul för er. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag börjar tänka, "tänk om det inte blir bra?" och den tanken är inte så kul. Jag vill ju vara aktiv! Kram

      Radera
  3. Låter inte kul alls med ditt knä!!! Bra att du får komma hem en sväng och kolla upp det. Hoppas ni har haft en trevlig dag och kväll ändå. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har vi haft ändå, men trist att inte kunna gå och se omgivningarna, men idag är det bättre, iallafall nu på morgonen. Kram

      Radera