Translate

fredag 22 maj 2015

Sommartid

Hjälper det med en ny header här? För att det ska bli varmt alltså? Något måste iallafall göras! Det är jättekallt ute, idag åkte vi ner med ytterligare saker i båten, men det känns inte som sommar. Det är det ju egentligen inte heller enligt almanackan, det är en vecka kvar. Idag var jag först hem till svärdottern Petra för att vara behjälplig med festmat inför morgondagen. Jag hjälpte bara till lite med en kycklingrätt annars gör dom själva resten.


Kusin Gun kom på besök på eftermiddagen, hon skulle blivit opererad ytterligare en gång i måndags, men hennes värden var för dåliga så det är skjutet till på onsdag. Hoppas, hoppas det fungerar då även om det är en stor besvärlig operation så måste det göras. Stor kram till henne, vi är ju inte hemma sedan.

Nu börjar jag känna lite ångest över att jag inte kan scrappa på länge så idag har det blivit två layouter. Den första är utifrån en skiss hos Stuck?!, http://stucksketches.blogspot.se/2015/05/may-15-2015-challenge-feature.html



Jag har använt papper och dekorationer från Kaisercraft, jag gillar dom, några bårder, en flair och lite tjocka hjärtan som var med i mitt månadskit från Studio Callico. Jag stämplade acrylfärg som cirklar med hjälp av saker från köksskåpen. Foto på barnbarnet Emma.

Jag kunde inte låta blir mitt nya kit så det blev en layout till, en tolkning av en av skisserna hos ScrapMuch?, http://shopscrapmuch.blogspot.se/2015/05/sketch-y-friday-with-team-a.html



Fina papper och dekorationer från Studio Callico, en i övrigt enkel layout och märk, handskrivet! Foto på barnbarnen Sanna och Ebba.

Idag ringde jag faktiskt vårdcentralen, vill bara säga att jag gjorde det! Visste ju att ett kass knä åtgärdar man inte en fredagsem. Jag kör på med Ipren, men får erkänna att idag har jag knappast kunnat gå på benet. Cykla däremot går bra, men bryggan till och från båten var låååång. Jag måste försöka segla iallafall och hoppas att vi slipper vända hemåt igen.





16 kommentarer:

  1. Ja vi hoppas din nya fina Header lockar fram värmen så den når ända hem hit till oss!!! Duktig flicka som ringde HC,Well done!!! Och WELL DONE too med dina båda LO :) Såå härliga båda två ju. Gillar särskilt text stämpeln? i cirkeln på den första och den orange bården och hjärtana och... ALLT!! Och den andra är så lätt och frisk, ljuvligt!!! Ja jag kommer att sakna dina dagliga (nästan iaf) LOs!!! Men unnar er naturligtvis en härlig segling nu! Krya på sig med knät. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du! Det är ingen stämpel utan från en ask med dekorationer från Kaisercraft som jag bara tryckte ut med en cirkelpunch. Ja jag får se hur jag klarar att vara utan scrapping! Men att segla är ju också roligt och jag kommer att fortsätta blogga så ofta jag kan, kram

      Radera
  2. OCH!!!! härligt med handskrift IGEN :)

    SvaraRadera
  3. Jag tycker det är lagom varmt nu!

    SvaraRadera
  4. wonderful colours and papers for a boating layout!! thank you for playing along with us at ScrapMuch?

    SvaraRadera
  5. Love how you layered all those elements together! Awesome job! Thanks for playing along with us over at Stuck?! Sketches.

    SvaraRadera
  6. Awesome layouts! thanks for joining us at Stuck?!

    SvaraRadera
  7. Gorgeous pages, love the background paper you chose on the first page and the soft layers on the second, Thank you for joining us at Stuck?! Sketches and ScrapMuch?!

    SvaraRadera
  8. You did an awesome job with this sketch and I love your color choices! Thank you so much for joining us over at ScrapMuch?!

    SvaraRadera
  9. Love the colouring of this layout! It goes so well with your photo! Thanks for playing along with ScrapMuch?!

    SvaraRadera
  10. Love your take on this sketch
    Thank you for joining us at ScrapMuch?

    SvaraRadera
  11. Absolutely beautiful! Great paper and colour choices too! Thanks for playing along with us at ScrapMuch?

    SvaraRadera
  12. Love how well the paper you chose match the water in the second layout. Thanks for joining us at ScrapMuch?
    Lyne - DT
    For scrapbook inspiration follow me at Lynn’s Everyday Ideas

    SvaraRadera
  13. Great job with both sketches, especially love the background paper on the first. Thanks for playing along at Scrapmuch?

    SvaraRadera