Translate

söndag 24 maj 2015

Födelsedagskalas

Lördagkväll var vi på 18-årskalas för barnbarnet Amanda. Det var så roligt att se henne så glad och lycklig, hon har längtat så efter denna dag. Vädret blev bra och det var kalas i trädgården och deras växthus. Jag blev på något konstigt sätt av med en massa bilder, det blev något fel vid överföringen till datorn. Bl a maten försvann, men vi fick så god mat, en fantastisk potatissallad, en god kyckling och en också god pastasallad. Som tårta Amandas favorit kladdkaka. Lite bilder blev det ändå.
















Vi satt ute i växthuset och tittade på Eurovisionsfestivalen och cyklade hem till röstningen och den trevliga avslutningen. Tusen tack för en väldigt trevlig kväll!

6 kommentarer:

  1. Ser ut att ha varit både gott och trevligt. Kan knappt fatta att Joel har barn som fyller 18. Så nöjd och glad hon ser ut här och jag önskar henne ett fortsatt bra liv. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja hon var riktigt nöjd och glad, kul!

      Radera
  2. Härliga bilder på din fina familj!!! Födelsedags barnet såg ut att njuta också!!! Du ser rätt nöjd ut du med :) Hur har du det med ditt knä??!! Tänker på dig!!! Hoppas nu att er avresa gick bra och att vädret är bättre hos er än här i Hälsingland idag, REGN!! Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja fy fasen, det regnar här också och är KALLT! Knäet vill jag bara inte prata om! kram

      Radera